Bang & Olufsen brengt je in ‘the mood’

1.4K

Er komt binnenkort een nieuw technisch snufje van Bang & Olufsen op de markt en I like it! Maar ik moet wel iets bekennen: Ba&O roept bij mij altijd een beetje oubollig imago op. Dit komt omdat ik dit merk veelal heb zien staan in huishoudens van vijftigplussers. Waarschijnlijk is dit, omdat dit een high-class brand is, voor een iets andere portemonnee geschikt dan die van mij. Maar ik moet op dat vooroordeel terugkomen. Het oubollige begint er vanaf te raken, want ze komen met super vette dingen op de markt. Waaronder dit spannende kastje.

B&O heeft een intelligent geluidssysteem ontwikkeld dat jouw eigen muziekcollectie en online streaming met elkaar verbind. En het mooiste is, dat hij deze combineert in een stijlvol apparaat, de BeoSound Moment.

Het houten paneel geeft je de mogelijkheid om je eigen muziekcatalogus of online muziekcatalogi als Spotify en Deezer te raadplegen. En dit alles middels de knop die in het prachtig houten paneel zit verwerkt. En even geen zin in een playlist? Dan zet je gewoon de radio aan.
Wanneer je het houten paneel van de console afhaalt blijkt dat er achterop een stijlvol touchscreen is verwerkt, waarop je iets bijzonders kunt doen; je stemming in kleuren aangeven! Met een druk op de ‘moodwheel’, kiest de BeoSound Moment de nummers die bij jouw mood passen.

Bang & Olufsen brengt je in 'the moment' | www.deedylicious.nlIk kan niet wachten totdat de BeoSound Moment te koop is. Want dan ga ik deze uiteraard even testen in de winkel.

Ik denk dat ik na dat bezoek dan ook gelijk op zoek moet naar een geldschieter, want er hangt een flink prijskaartje aan de BeoSound Moment, namelijk €2.195,- 😉

Beeldmateriaal: ©Bang&Olufsen
KokenKoken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close