De handige smartphone ketting van XouXou Berlin!

5.1K

Wanneer je, net als ik, regelmatig naar persevents of op ontdekkingstour door een stad gaat, dan wil je je camera het liefst bij de hand hebben. Maar altijd met een spiegelreflex rondlopen vind ik niet fijn en daarom pak ik er vaak mijn smartphone camera bij. Met deze handige smartphone ketting van XouXou heb ik die nu altijd bij de hand!

XouXou smartphoneketting | www.deedylicious.nl

Het leed dat smartphone heet

Ken je dat, dat je bij een event bent en een reportage wilt maken van die toffe bijeenkomst of dag? Geef toe, de hele dag met een spiegelreflexcamera in je handen lopen is natuurlijk niet handig. Mijn telefoon heb ik altijd bij me en hier zit tegenwoordig een prima camera in! Maar, waar stop jij je telefoon als je een drankje krijgt aangereikt of een lekker broodje naar binnen wilt schuiven?

Creatieve opbergplekken

Ik stopte mijn telefoon tot voor kort op de meest onhandige plekken;

  • In mijn kontzak. Maar na de upgrade naar een iPhone Plus toestel ging die vlieger niet meer op. Hij steekt er ver bovenuit en is best wel zakkenrol-gevoelig en vind ik niet heel erg charming staan 😉
  • In de winter schuif ik hem met gemak in mijn laars. Ik hou van stoere hoge boots en helemaal als ik naar een event ga. Want daar past makkelijk mijn telefoon in. Kan ik nog een dansje mee doen ook. Maar uiteindelijk zakt hij naar beneden tot een punt dat het niet meer prettig aanvoelt en moet ik graaien in die laars om hem weer bovenwater te toveren.  Het levert bijzondere blikken van omstanders op, I promise!
  • In mijn tas. Maar ja dat is natuurlijk helemáál niet handig. Want dan heb je net je telefoon weggestopt om dat drankje aan te pakken en gebeurd er iets dat je wilt vastleggen. Hop, tas weer open. Shit waar had ik hem nou weer gestopt?

Ok, een en al frustratie dus. Maar ik heb de oplossing voor je!

XouXou smartphone ketting | www.deedylicious.nl
XouXou smartphoneketting | www.deedylicious.nl

Smartphone ketting van XouXou Berlin

Deze smartphone ketting van XouXou Berlin is een hoesje voor je telefoon waar een ‘ketting’ aan vast is gemaakt, zodat je deze om je nek kunt dragen. Ik draag hem nu al meer dan een jaar en ben er nog elke dag superblij mee! Ik gebruik hem niet iedere dag, maar wanneer ik naar een festival /concert / foodfestival of naar iets waarbij ik geen tas mee wil nemen ga, heb ik deze altijd omhangen.

Je kunt hem in lengte verstellen, dus of je nu klein of groot bent; hij is persoonlijk in te stellen. Ik draag hem het liefste kruislings zoals ik een over sholder bag zou dragen. De telefoon hangt dan op mijn heup en ik kan hem snel pakken als er iets gebeurd dat ik snel wil vastleggen. Ik klik mijn toestel in het hoesje en verstel de lengte van het koord naar mijn wens en hij blijft altijd op mijn favoriete lengte hangen.

XouXou smartphoneketting | www.deedylicious.nl
XouXou smartphoneketting | www.deedylicious.nl

Online bestellen

Ik zag deze handige oplossing een jaar geleden voorbij komen op Instagram (lang leven social media!) en moést dit hebben. Ik liep al een tijd te emmeren met die ‘koelkast’ die ik tegenwoordig met mij meesleep en dacht dat dit misschien wel een oplossing zou kunnen zijn. In het begin voelde het nog een beetje onwennig om mijn telefoon als een handtas te dragen, maar ik wil nu niet meer zonder. Ik heb mijn handen vrij en in een split second heb ik mijn camera in de aanslag.

Aan de blikken van omstanders – als ik er mee loop – te zien, willen jullie graag weten waar ik deze heb gekocht. Ik kocht hem in de online store van XouXou Berlin (niet gesponsord, gewoon fan!) Bestellen doe je in de volgende stappen:

  1. Kies jouw favoriete systeem – ik koos toentertijd voor de BASIC aangezien er toen nog geen ander keuze was. Ik weet nu al welke ik voor mijn volgende toestel wil hebben 😉
  2. Kies je favoriete kleur koord
  3. Kies het toestel waarvoor het hoesje geschikt moet zijn
  4. Wacht ongeduldig bij de brievenbus tot hij wordt geleverd.

Kijk op de website voor alle mogelijkheden en kleuren, je kunt sinds kort ook je favoriete combinatie maken m.b.v. de INDIVIDUAL PARTS.

Wees niet bang voor rare blikken; er gaat je nog heel veel gevraagd worden waar je dat handige ding vandaan hebt!

XouXou Berlin
Prijs Vanaf €25,-
Shop xouxouberlin.com

Nee, voor dit artikel heb ik niets gekregen; 
soms word ik gewoon blij van producten of initiatieven
 en wil je daar natuurlijk van op de hoogte brengen.
‘Cos if it ain’t Delicious, it ain’t DeedyLicious!
KokenKoken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close