De lekkerste muziek om bij te ontspannen

5.1K

Soms heb je behoefte aan muziek waar je rustig van wordt. Van die kleine liedjes waar je het leven bij kunt overdenken, je huiswerk ongestoord bij kunt maken of gewoon kunt wegdromen op die ene zomeravond in de tuin. Ik heb daar soms écht behoefte aan. Behoefte aan geluid, maar ondanks dat er ‘geluid’ is, kom je toch tot rust en heb je ruimte in je gedachte over, zonder dat je wordt afgeleid.

Klein maar zo fijn

Vaak zijn dit kleine, nietige liedjes, die simpel in elkaar zitten. Ze bevatten vaak niet meer dan een handvol instrumenten, maar juist dat vind ik HEERLIJK! Ik kan daar zó intens van genieten; hoe kleiner des te beter. Het zal je dan ook niet verbazen als ik je zeg dat ik vaak mijn blogs schrijf met dit soort liedjes op de achtergrond. Ze houden mijn aandacht erbij en voeren mij mee in een ritme waar ik me helemaal in thuis voel.

Ik ben sinds kort een fervent Spotify-gebruiker en bedacht me dat het handig zou zijn als ik dit soort muziek zou verzamelen. Makkelijk alles gebundeld in een playlist, zodat ik dit een hele avond lang kan draaien terwijl ik voor jullie fijn aan het typen ben. Maar waarschijnlijk ben ik niet de enige die dit heerlijk vind om te luisteren, dus vandaar dat ik mijn playlist vanaf nu met je deel. Abonneer je dus gelijk op deze lijst, want ik blijf deze uiteraard aanvullen als ik er geschikt materiaal voor vind.

Heb je een tip voor deze lijst? Dan mag je deze uiteraard onder het artikel zetten. Wie weet voegen we deze toe aan de afspeellijst!

KokenKoken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close