DeedyLicious 1 jaar Give away! – afgelopen

1.7K

Hiep hiep hoera! Terwijl ik dit zit te typen stort het buiten van de regen, maar dat mag de pret niet drukken. De zon staat hier knoerthard te shinen (ssssttt; het is eigenlijk de daglichtlamp), want het is feest in huize DeedyLicious! Zoals ik het een jaar geleden al schreef is 1 mei een bijzondere dag voor mij. Vandaag, precies een jaar geleden, ben ik als zelfstandig ondernemer gestart en het jaar is zojuist officieel voorbij gevlogen! Vandaag heb ik geen tijd om taart te bakken, maar deelde gisteren al een geweldig recept waarmee we dit kunnen vieren. Om het vandaag éxtra feestelijk te maken heb ik i.p.v. taart wel iets anders supertofs met je te delen!

DeeyLicious 1 jaar + Give Away! | www.deedylicious.nl

Give away!

Zoals je vast wel weet fotografeer ik niet alleen maar eten, maar ook portretten en dan het liefste in de buitenlucht. Afgelopen jaar heb ik zulke leuke shoots gedaan en ik word hier oprecht heel blij van. En als ik iéts heb geleerd het afgelopen jaar is dat blij worden van dátgene wat je doet, zoveel meer waard is dan een dik salaris door een baan krijgen, waar je stiekem heel erg ongelukkig van wordt. Daarom ga ik iets van mijn blij-ei-gevoel met je delen, want blij worden dát willen we allemaal.
Ik ga een portretreportage weggeven!

 

WIN EEN PORTRETREPORTAGE T.W.V. €245,-!

Deze week maak jij kans op een geweldige fotoshoot! Wil je mooie foto’s hebben van jezelf of gun jij iemand anders een fantastische reportage? Volg dan mijn Instagramaccount en reageer op de post van 1 mei met mijn blij-ei-hoofd 😉
Wil je zelf liever niet op de foto, maar gun je iemand anders deze prijs? Tag dan een vriend of vriendin in het bericht die hier volgens jou kans op moet maken. Je vriend of vriendin moet wel zelf meedoen met de actie om kans te maken op deze prijs.

Portretfotografie opdracht NBD Biblion | www.deedylicious.nl
Portretfotografie DeedyLicious | www.deedylicious.nl
Portretfotografie DeedyLicious | www.deedylicious.nl
Portretfotografie DeedyLicious | www.deedylicious.nl
Fotoshoot Alain | www.deedylicious.nl

Wil je meer kans maken?

Volg mij dan ook op Facebook en reageer daar ook op het bericht, dan ga je een keer extra in de grabbelton!

Om mee te doen moet je woonachtig zijn in Nederland. De portretreportage zal in juni plaatsvinden op een nader te bepalen datum en op locatie in Zuid-Holland. Deze prijs is voor 1 persoon en niet in geld uit te keren. De prijswinnaar wordt dinsdag 8 mei bekend gemaakt op social media. Zorg dat je mijn account(s) volgt om kans te maken.

Kortingsactie

Naast deze fantastische win-actie geef ik deze week ook 10% korting op de workshop Foodfotografie & Styling van 24 mei! Check de aanbieding op mijn Facebookpagina voor meer informatie om van deze korting gebruik te maken. De korting is geldig t/m 8 mei en er is plek voor 6 personen. Wees er snel bij als je hier bij aanwezig wilt zijn!

KokenKoken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close