Een regenboog aan Le Creuset pannen

1.6K

Ik ben verliefd op de gietijzeren braadpannen van Le Creuset. En helaas heb ik er geen een in mijn bezit. Ik vind ze namelijk behóórlijk prijzig. Maar ik ben bang dat ik binnenkort toch echt overstag ga en zo’n pan van een, mwa €300,-, inééns in mijn digitale winkelwagentje heb liggen. Ik kan er niets aan doen, maar ik kwijl weg bij deze pannen.

Een regenboog aan Le Creuset | www.deedylicious.nlZe maken het me ook niet makkelijk; er is namelijk een vernieuwde reeks pannen in 15 verschillende kleuren, waar iedereen wel een favoriet tussen ziet zitten. En naast dat ze er fabeltastisch uitzien, krijgen de pannen een levenslange (!) fabrieksgarantie mee. Kijk, dán sta je als bedrijf 1000% achter je eigen product, wanneer je dit durft mee te geven. Ze zijn geschikt voor elke warmtebron, zélfs inductie.

Een regenboog aan Le Creuset | www.deedylicious.nlUit de kleurenreeks ben ik het meest fan van Katoen, Sisal, Mauve Pink en last bast not least, Zwart. Die laatste is lekker ruig en stoer, wat ik zó in onze keuken op het fornuis zie staan.
Shit…blijkbaar moet ik eerst nog een keuzemomentje inplannen, voordat ik op ‘bestel’ klik. Straks krijg ik nog spijt!

Wil jij nou ook zo’n toffe Le Creuset aanschaffen, kijk dan op de site en maak je keuze. Of vind hier spannende recepten die je met deze pan kunt klaarmaken als je al zo’n topper in huis hebt of hebt besteld. Wist je bijvoorbeeld dat je een overheerlijk brioche kunt maken in deze pannen? Ik heb Le Creuset altijd in verband gebracht met vlees, maar er gaat een wereld voor me open. Tijd om te bestellen dus en te gaan experimenteren!

Een regenboog aan Le Creuset | www.deedylicious.nlAlle foto’s zijn eigendom van Le Creuset.  

Voor de duidelijkheid; we hebben niet betaald gekregen voor dit artikel. Soms komen we dingen tegen die we gewoon erg leuk of mooi vinden. En als wij ergens blij van worden, willen we jou dat natuurlijk niet onthouden en verdient dat een plekje op de site.
‘Cos if it ain’t Delicious, it ain’t DeedyLicious!

KokenKoken

Reacties

 1. Joke Pronk says:

  Super mooie pannen,ik ga voor de sisal en de katoen!!

 2. Zwart, Palm of Sisal…. alle drie zouden ze het errug goed doen in onze keuken! 🙂
  Ze zijn inderdaad errug gaaf!

 3. HIhi i want them all! Wat mooi! 🙂

 4. HI Wendy,

  De kookwinkel, Oldenhof, heeft nu een actie ik hen nu eindelijk een pan gekocht. Actie loopt tot 1 januari 2017.
  Mocht je er nog steeds in willen is nu je kans

  1. Sorry 1 januari 2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close