FAQ

Algemene informatie backdrops

Materiaal backdrops

De backdrops zijn houten platen waar in sommige gevallen structuur op is aangebracht. De backdrops zijn met de hand beschilderd en elke backdrop is uniek. Voor de beschildering gebruik ik diverse soorten verf en sprays om tot het gewenste effect te komen. Als topcoating lak ik de platen af om deze spatwaterdicht te maken.

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van je backdrop, hou rekening met het volgende:

Gebruik

 • Vermijd schuiven met objecten op de backdrop. Bescherm de onderkant van de backdrop door deze op een zachte ondergrond te leggen. Denk hierbij aan een deken of plaid die niet pluist.
 • Je kunt op de backdrop water gebruiken, maar probeer dit tot een minimum te beperken. De platen zijn van hout en daarom niet 100% waterdicht.
 • Gebruik vet eten of hoog gepigmenteerde vloeistoffen (denk aan bietensap) niet direct op de backdrops maar maak gebruik van een bord o.i.d. om vlekken tegen te gaan.
 • Gebruik de backdrop niet als snijplank.
 • Plaats geen hete pannen of ovenschalen direct op de backdrop. Gebruik hiervoor altijd een onderzetter.

Schoonmaken

 • Vloeistoffen verwijder je het beste door te deppen (geen wrijvende beweging maken).
 • Gebruik geen doeken die pluisjes kunnen achterlaten.
 • Kruimels verwijderen van een backdrop met veel structuur doe je het beste door een zachte, schone borstel te gebruiken of een kruimeldief met hierop een borstel-mondstuk.
 • Maak de backdrop altijd direct schoon na gebruik, voorkom dat natte plekken indrogen.
 • Gebruik geen schoonmaakmiddelen om de backdrop schoon te maken, maar alleen een met water vochtig gemaakte doek.
 • Laat de backdrop geheel drogen na het schoonmaken, alvorens deze op te bergen.

Bewaren

 • Bewaar de backdrop niet in direct zonlicht om verkleuring tegen te gaan.
 • Bewaar de backdrop het liefst op een constante kamertemperatuur. Vermijd directe hitte van de verwarming en koude vochtige ruimtes zoals de berging of balkon:
  • door een te droge of juist vochtige ruimte kan de backdrop werken en hierdoor krom trekken.
 • Bewaar de backdrop bij voorkeur plat en leg beschermmateriaal tussen meerdere backdrops in om beschadigen tegen te gaan.

Bestellen

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Je kunt betalen d.m.v.:

 • PayPal betaling
 • Bankoverschrijving (de bankgegevens krijg je in de bestelbevestiging via de mail)

Verzenden

Hoe lang duurt het voordat ik mijn pakket in huis heb?

Bij DeedyLicious is de gemiddelde levertijd 2-3 werkdagen vanaf het moment dat de betaling binnen is. In het weekend worden er geen pakketten aangeboden bij PostNL. Je wordt via de mail geïnformeerd als het pakket is verstuurd. Natuurlijk, doe ik er alles aan om de levertijd zo goed mogelijk te handhaven.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Ja dat kan in Zoetermeer. Wanneer je je bestelling af wilt halen, kun je een afspraak maken via de mail.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten staan vermeld bij het artikel. Wanneer je een bestelling komt ophalen, betaal je uiteraard geen verzendkosten.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Je krijg een mail met daarin de Track & Trace code zodat je het pakket kunt volgen.

Retour

Ik ben niet tevreden, kan ik mijn geld terugkrijgen?

Bij DeedyLicious kun je een artikel ruilen of retourneren binnen 14 dagen na je aankoop. Neem contact op via info@deedylicious.nl voor de retourprocedure. Zorg ervoor dat de producten die je ruilt of retourneert compleet zijn en in de oorspronkelijk -of andere stevige-  verpakking zitten. Je kunt je producten per post retourneren. De portokosten voor de verzending van een retourbestelling zijn voor eigen rekening.

Product beschadigd, of niet compleet?

Is het product beschadigd of niet compleet, neem dan zo spoedig mogelijk contact via info@deedylicious.nl. In overleg zorg ik dat je gratis een nieuw, onbeschadigd en compleet exemplaar thuisgestuurd krijgt (indien mogelijk). Wil je liever je geld terug, dan kan dat ook. Ik neem de kosten voor het retourneren van het (beschadigde) product voor mijn rekening.

Hoe krijg ik mijn geld terug?

Als je je product binnen 14 dagen terugstuurt en geen nieuw exemplaar wilt hebben of het is niet mogelijk een nieuw exemplaar te leveren, kun je er voor kiezen het aankoopbedrag terug te vragen. Het bedrag wordt dan na ontvangst van je bestelling overgemaakt op je rekening.

Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close