Fotografie backdrops te koop bij DeedyLicious!

2.6K

Het zal je vast niet zijn ontgaan op social media; mijn webshop met fotografie backdrops staat live! En spannend dat ik het vind ūüôā Ik vind het heel tof om deze handzame backdrops voor mezelf te maken, zodat ik een ruimere keuze heb bij mijn foodfotografie opdrachten. Maar bij het delen hiervan op social media kreeg ik vooral via Instagram vragen of ik deze ook in opdracht maakte en verkocht. Daar had ik nog nooit bij stil gestaan; dat ik jullie hier ook heel blij mee kon maken. Wat een goed idee was dit!

De afgelopen weken ben ik aan de slag gegaan en heb diverse designs ontwikkeld op het fijne formaat van 60 x 90 cm. Met hulp van Vriendlief heb ik een webshop gemaakt en deze gevuld met prachtige backdrops. De webshop wordt regelmatig aangevuld met nieuwe backdrops. Als er nieuwe designs bijkomen, zal ik dit uiteraard met je delen op social media.

Fotografie backdrop Ashes | www.deedylicious.nl
Fotografie backdrop Soft Bronze | www.deedylicious.nl
Fotografie backdrop Rosé | www.deedylicious.nl

‘Happy accidents’

Bij het maken van de fotografie backdrops staan de creatieve raderen volop aan. Door dit creatieve proces vind ik hier veel ontspanning in. In het begin zag ik er best tegenop, maar toen ik eenmaal bezig was voelde ik mijn hoofd leger worden. Wanneer ik bezig ben met een backdrop, voel ik mij een beetje als Bob Ross. Het is een tijdrovende klus, maar ik kan mijn hoofd er echt heerlijk bij leegmaken en er ‘ontstaan’ ter plekke ‘happy accidents’ waar ik echt gelukkig van word als ik het geheel van een afstand bekijk. In de buurt noemen ze mij nu al Tante Til, omdat ik vaak buiten sta te schilderen en helemaal in mijn element ben met diverse kleuren verf ūüėÄ

Fotografie backdrop Silver | www.deedylicious.nl
Fotografie backdrop Soft Bronze | www.deedylicious.nl

Handgemaakte fotografie backdrops

Ik gebruik houten panelen (6 mm dik) in plaats van doek. Ik heb vorig jaar namelijk wat tests gedaan met het laten afdrukken van designs op doek, maar ik werd er niet blij van. Ten eerste niet, omdat ik toch de structuur miste bij het gebruik. En ook niet, omdat ik als grafisch vormgever heel kritisch ben op kleur. Deze vind ik toch vaak afgevlakt en minder sprankelend ogen bij het fotograferen. Vandaar dat ik voor nu bewust deze backdrops aanbied in mijn shop. Zo kun jij fotograferen met unieke fotografie achtergronden. De backdrops zijn 60 x 90 cm en ideaal om gelaagdheid te brengen in jouw foodfotografie!

Op de backdrops werk ik met verschillende structuren. Deze breng ik aan en ga nadat deze is uitgehard aan de slag met acrylverf. Ik hou ervan om zoveel mogelijk zelf in de hand te houden en meng dus vooraf zelf mijn kleurenschema. De kleuren worden in verschillende fases aangebracht met telkens weer een moment om te drogen ertussen. Na het beschilderen laat ik dit nogmaals goed uitharden om nog een laatste patroon aan te brengen. We zijn nu een paar dagen verder in het hele proces en de backdrops ondergaan nog een laatste handeling. Er komt een transparante vernislaag op, zodat deze spatwaterdicht wordt.

Zoals je in de shop kunt zien bied ik dubbelzijdige backdrops aan. Op deze manier heb je direct twee settings tot je beschikking waar je gebruik van kunt maken. Ik vind het altijd prettig om twee zijdes ter beschikking te hebben; wanneer ik bijvoorbeeld twee backdrops meeneem naar een shoot heb ik 4 verschillende settings binnen handbereik, doordat je kunt vari√ęren.

Over het gebruik van de backdrops lees je hier meer.

Fotografie backdrop Silver | www.deedylicious.nl
Fotografie backdrop Dubai | www.deedylicious.nl
Fotografie backdrop Rosé | www.deedylicious.nl

Aanbod

Ik vind het supertof om deze backdrops te maken, maar er moet natuurlijk ook nog ander werk worden gedaan in huize DeedyLicious. Daarom zet ik alleen de fotografie achtergronden die gereed voor verzending zijn in de shop, zodat je deze direct kunt bestellen. Zie je dus een mooie staan? Wacht niet te lang, want voor je het weet is hij weg! Je kunt betalen met PayPal of via een overboeking. De levertijd bedraagt tussen 2 Р3 werkdagen, maar je kunt je backdrop ook in Zoetermeer op komen halen.

Fotografie backdrops kopen | www.deedylicious.nlUitverkocht! En nu?

Staat jouw favoriete backdrop op uitverkocht, maar wilde deze toch graag in je bezit krijgen? Heb je specifieke wensen of wil je liever een andere samenstelling? Stuur dan een mail naar info@deedylicious.nl om een custom order in te dienen.

Wil je ook een unieke achtergrond voor jouw (food)fotografie?

Neem dan snel een kijkje in de shop!
KokenKoken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close