Fotografie & Design

Bij DeedyLicious kun je terecht voor diverse
fotografische -en grafische opdrachten


Hieronder vind je een overzicht van alle werkzaamheden die DeedyLicious voor jou kan verzorgen. Wil je ergens meer over weten? Klik dan door naar pagina van de desbetreffende dienst.

Broodjes met bietenspread

Foodfotografie

Foto’s die je doen watertanden en de kijker inspireren om een gerecht te willen eten? Dat doet foodfotografie voor je! Ik werk met diverse ondernemers om gerechten en producten zo lekker mogelijk in de markt te zetten. Ben je op zoek naar een foodfotograaf? Dan ben je bij DeedyLicious aan het juiste adres.

GA NAAR DE PAGINA
Wijn in schenken BEACH

Horeca fotografie

Ben je op zoek naar iemand die jouw gerechten mooi op de foto zet én jouw horecagelegenheid perfect kan weergeven via beeld? Boek dan deze lekkerbek om jouw horeca fotografie reportage te verzorgen. Ben je organisator van een foodfestival? Ook dan kom ik graag bij je langs om de sfeer vast te leggen.

ga naar de pagina

Productfotografie

Met een studio aan huis, kunnen producten eventueel vanuit huis worden gefotografeerd. Vooraf bespreken we welke uitstraling de beelden krijgen en voor welk medium je ze wilt gebruiken. Naast packshots voor in je webshop, kun je bij mij ook terecht voor het maken van sfeerbeelden van je producten, die een verhaal vertellen.

ga naar de pagina
Grafisch vormgever DeedyLicious

Grafisch ontwerp

Of je nu een magazine wilt laten ontwerpen, visuele / digitale / social media content nodig hebt of een advertentie in de krant wilt plaatsen; DeedyLicious heeft meer dan 15 jaar grafische ervaring om jouw bedrijf professioneel in de markt te zetten.

ga naar de pagina
Koffiegesprek met croissant

Content creator / Social media advies

Ik help je een goed social media account opzetten. Ik kan je uitstekend helpen met mooie foto’s, maar ook met de vraag hoe je jouw account smaakvol kunt inrichten en gemakkelijk bij kunt houden. Ik heb veel tips & tricks om interessante content te maken en de volger te blijven boeien.

ga naar de pagina
Portretfotografie opdracht NBD Biblion | www.deedylicious.nl

Portretfotografie

Met een mooi portret geef je een goede eerste indruk! Wil je graag een portret voor jezelf, voor LinkedIn, je CV of iets anders? Of gelijk het voltallige personeel? Alles is bespreekbaar. Ik fotografeer natuurlijk op een locatie die helemaal bij jou of de situatie past.

ga naar de pagina
Portretfotografie DeedyLicious | www.deedylicious.nl

Creatief portret

Voor een creatief portret kiezen we een toffe locatie uit die bij jou past om de shoot te laten plaatsvinden (bijv. thuis, op je werkplek of in de natuur). Doordat ik gebruik maak van de omgeving én de kleine details fotografeer, lever ik een serie af die je zowel zakelijk als persoonlijk kunt gebruiken.

ga naar de pagina
DeedyLicious Videoproductie en edit

Videoproductie (+edit)

Ik film en monteer video’s van begin tot einde. Na een draaidag op de door jou geselecteerde locatie, ga ik aan de slag met het materiaal en maak er een toffe video van. Vind je dat monteren maar stom? Ik ben ook in te huren as editor als je je eigen geschoten videomateriaal liever niet zelf bewerkt.

ga naar de pagina
Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close