Grand Central Food Market in Den Haag CS

2.8K

Het Centraal Station van Den Haag; ik ken eigenlijk niemand die daar nog nooit is geweest. Ik kwam er vroeger veel toen ik nog studeerde aan het Grafisch Lyceum. Wanneer ik mijn aansluiting op Leidschendam-Voorburg had gemist, reed ik door naar Den Haag CS en pakte daar de volgende trein. Dan kon ik lekker warm blijven in de trein in plaats van een half uur te vernikkelen op een winderig station. Of ik haalde er wat te eten, omdat ik hongerig uit school kwam. Het station had toen een niet al te beste staat; Het was er donker met vervelende onoverzichtelijke hoekjes waar je je als vrouw niet al te veilig voelde. Maar ook was er geen sfeer, er lag een kapotte vloer in de grote centrale hal en qua eten mocht je blij zijn met een klef saucijzenbroodje, kroket uit de muur of altijd weer diezelfde burger van een van de grote burgergiganten.

Grand Central Food Market Den Haag CS | www.deedylicious.nl

Grand Central Food Market

Hadden we in die tijd maar de Grand Central Food Market. Eind juni opende deze gigantische zaak in de centrale hal van Den Haag CS. Met de diversiteit van maar liefst drie horecazaken kun je hier altijd wat lekkers te eten scoren.

Elk restaurant heeft zijn/haar eigen identiteit, maar je kunt hier prima met een gezelschap uit eten. Ga gewoon lekker zitten op een van de bankjes bij Pickles, de hoge tafels bij Bellota of op de hippe stoeltjes bij Saltzer. Bestel wat je wilt vanuit elk restaurant vanaf de gemengde menukaart en de vriendelijke bediening zorgt dat jullie tegelijk alle gerechten uitgeserveerd krijgen.

Grand Central Food Market Den Haag CS | www.deedylicious.nl
Fishbar Saltzer is een hippe Fishbar met een mondiaal karakter en deels vintage uiterlijk. In deze fishbar staat een verse visbeleving voorop. Dit is seafood in de vorm van makkelijk te eten vis a la comfort food. Van zeer betaalbaar tot deels exclusief.
 Grand Central Food Market Den Haag CS | www.deedylicious.nlBar Bellota heeft maar liefst 30 open wijnen per glas en nog velen op fles. De wijnen zijn afkomstig van over de hele wereld. Combineer een van deze prachtige wijnen met de mooiste ham en worstsoorten die je kunt voorstellen.Van simpel en zeer betaalbaar tot excentriek en luxe.
Grand Central Food Market Den Haag CS | www.deedylicious.nl
Fa. Pickles is een burgerrestaurant- en wijnbar in één. Waar je keuze kunt maken uit meerdere toffe burgers en fantastische frites. Je kunt op veel plekken een hamburger eten, maar op weinig plekken worden ze geserveerd mét een goed glas wijn. Pickles brengt deze voor je samen.

Grand Central Food Market Den Haag CS | www.deedylicious.nl Grand Central Food Market Den Haag CS | www.deedylicious.nl Grand Central Food Market Den Haag CS | www.deedylicious.nl Grand Central Food Market Den Haag CS | www.deedylicious.nl

Je vindt Grand Central Food Market in het Centraal Station tegenover de treinperrons. Neem de (rol)trap omhoog en laat je verwennen door de zeer vriendelijke gastheren- en dames. Neem een glas wijn en bestel zo’n heerlijke plank ham, burger of halve kreeft en kom tot rust terwijl heel werkend Den Haag aan je voorbij trekt.

Ik denk dat we hier zeker terugkomen aangezien wij met de Randstadrail in zo’n 10 minuten op Centraal Station zijn. Geen gedoe met parkeren, maar voor de deur uit- en instappen.

Grand Central Food Market
www.gcfoodmarket.nl
Geopend van: 10:00 – 22:00 uur
Koningin Julianaplein 10
Den Haag

 

KokenKoken

Reacties

  1. Leuk dat het inmiddels open is. Ik zat er al op te wachten!

  2. Zeker de moeite waard Denise!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close