Korres douchegels: Griekse zon in een flesje

2K
Griekse vakantie
Haal dat Griekse vakantiegevoel in huis met de Korres douchegels!

Het kan je misschien zijn ontgaan, maar ik ben fan van het merk Korres! Ik ontdekte dit merk op het Griekse eiland Zakynthos en was op slag verliefd. Omdat hun producten voor 80% uit natuurlijke ingrediënten bestaat, maar ook vanwege het design en de heerlijke geuren. Toen ik deze Korres douchegels tegen kwam, kon ik het niet laten om ze te proberen.

Ik vind het altijd leuk om op vakantie winkels in te duiken waar je normaal niet snel zou komen. Zo ook een apotheek, die ik daar dus bezocht. De apotheek op dit eiland is klein, propvol en ze hebben hier niet alleen maar geneesmiddelen. Ook huidverzorging en zo kwam ik het merk Korres tegen. Doordat het in Griekenland wordt gemaakt heb ik er wat douchegels van ze mee genomen om te proberen en testte ook nog een dagcrème uit.

Verzameling Korres Douchegels op rand van bad

Korres douchegels

Ik kocht in eerste instantie 1 flesje van de vele douchegels die er te krijgen zijn. Natuurlijk heb ik deze direct gebruikt terwijl wij nog lekker vakantie aan het vieren waren. En dat was geen straf. De eerste die ik kocht was de Santorini Vine, waar je de fruitige bloeiende wijngaarden in kunt ruiken. Ik heb, voordat wij naar huis vlogen, meteen nog een paar flesjes meegenomen om thuis te gebruiken.

Het fijne is dat het ook vanuit Nederland te bestellen is. Voorheen bestelde ik het tegelijkertijd met mijn favoriete dagcrème. Helaas wordt deze niet meer gemaakt (huilen!!), dus bestel ik nu alleen de douchegels en de superfijne aftersun op basis van yoghurt.

Korres Pineapple coconut douchegel

De keuze is reuze

De afgelopen maand heb ik weer een partij besteld en er zat een nieuwe geur tussen die mij erg aansprak: Pineapple Coconut.

Het grappige is dat dit mijn favoriete vakantiedrankje is: Kokosrum met ananassap! Hoe toevallig dat Korres hier een douchegel van heeft. Hij is heerlijk fruitig en je ruikt naar een cocktail als je onder de douche vandaan komt.

Grootverbruiker

Ik bestel tegenwoordig in bulk, want tja, dat vind ik gewoon makkelijk. Ik bestel meestal gelijk 12 flesjes, dan kan ik weer vooruit. Vaak hebben ze acties waarbij je er eentje gratis krijgt. Super chill, dan kan ik er nog meer inslaan! Ik bestelde deze keer de Yoghurt, Japanese Rose, Santorini Vine, Basil Lemon én de Pineapple Coconut. Helaas zijn niet alle geuren meer op voorraad, maar er zijn genoeg andere lekkere die ik al eerder uitprobeerde, namelijk de Ginger Lime, Jasmine, Vanilla Cinnamon (OMG!) en de White Blossom.

Ben je ook benieuwd geworden naar de producten van Korres? Neem eens een kijkje op de website en ontdek wat ze nog meer verkopen. Ze maken alles voor huid en haar. Van shampoos tot bodymilks, zelfs tandpasta en hebben ook een uitgebreide make-up lijn. En dit alles zo natuurlijk mogelijk en diervriendelijk.

Klik op onderstaande foto’s voor een grote versie.

Ik heb voor dit artikel niets gratis ontvangen, ik ben gewoon fan!

KokenKoken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close