Lakrids Adventskalender: Elke dag een cadeautje!

2.8K

Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen, ben ik gék op de drop van Lakrids en dan in het bijzonder de dropjes omhult met chocolade. Toen ik een bericht voorbij zag komen dat de jaarlijkse Lakrids Adventskalender weer te bestellen was, heb ik dan ook geen seconde geaarzeld; in december elke dag een vakje openmaken met zo’n lekker dropje (althans ik dénk dat dat er in zit, maar dat blijft natuurlijk een verrassing tot december) wil iedereen natuurlijk wel. Vorig jaar kwam ik er te laat achter en baalde dat hij uitverkocht was. Dus een paar weken geleden drukte ik op de bestelknop en vandaag kwam hij binnen! Samen met een schattige kerstbal die zéker een plekje in onze kerstboom zal krijgen.

Elke dag een cadeautje met de Lakrids Adventskalender | www.deedylicious.nl

Specials en seizoenssmaken

Af en toe krijg ik wat lekkers van dit merk toegestuurd om te proberen en elke keer is het weer een feest om de nieuwe smaken te mogen proeven. Zo proefde ik afgelopen jaar al de onderstaande geweldige smaken: Mango, Dulce de Leche, Blueberry en Buckthorne die omhuld zijn met de meest geweldige chocolade. Deze foto’s heb je dan ook vast wel voorbij zien komen op mijn social media.
Maar echt, als je van drop houdt én chocoladeliefhebber bent, dan spoor ik je nu aan om deze Deense snoepjes een te proberen. Ik kan eigenlijk geen enkele variant bedenken die ik niet lekker vind.

Productfotografie Lakrids | www.deedylicious.nl
Productfotografie Lakrids | www.deedylicious.nl
Productfotografie Lakrids | www.deedylicious.nl

Elke dag een cadeautje met de Lakrids adventskalender!

Maar goed, we hadden het over de Adventskalender: ik mag op 1 december het eerste vakje openmaken. Ik zie al bijzonder gevormde vakjes aan de binnenkant zitten, die ik voor jou nog even geheim hou. Ik zal in december zeker via Instastory delen wat er voor spannends uitkomt.

Omdat mijn ‘middle name’ ongeduldig is, heb ik naast de adventskalender twee losse potjes besteld die ik in de tussentijd mag opeten. Ik weet namelijk dat ik anders 1 november al vakjes open ga pulken (ik ken mezelf; waarschijnlijk al véél eerder, haha). In de extra potjes die ik bestelde zit o.a. The Classic (met Dulce chocolade en knapperig zeezout – MEGA lekker!) en Dark & Sea Salt (pure chocolade en zeezout kristallen – nieuw voor mij dus ga ik nog proberen). Hier red ik het wel mee tot 1 december.

Persoonlijk en een feest voor het oog

Dat ik het een fijn dropje én heerlijke chocolade vind, dat moge nu wel duidelijk zijn. Wat ik naast smaak fijn vind is hoe het totaalplaatje eruit ziet. De doos is prachtig versierd met een subtiel motief wat doormiddel van een preeg is toegepast (als vormgever wordt ik hier zó blij van!). Ik zie mogelijkheden Lakrids, om met dit motiefje iets te doen 😉 Ook de verpakkingen van de potjes zijn mooi; strak, duidelijk en ik hou van de toepassing van foliedruk op het label. Naast ze opeten vind ik het elke keer weer een feest om hier mooie foto’s van te maken; wel weer goed gelukt nietwaar?

Ook vind ik het héél tof dat de doosjes altijd voorzien zijn van de naam van de persoon die ze heeft gemaakt. Hierdoor heb ik toch een beetje het idee dat iemand speciaal voor mij deze snoepjes heeft staan maken.

Elke dag een cadeautje met de Lakrids Adventskalender | www.deedylicious.nl
Elke dag een cadeautje met de Lakrids Adventskalender | www.deedylicious.nl
Elke dag een cadeautje met de Lakrids Adventskalender | www.deedylicious.nl

Bestellen

Wil je nou ook zo’n geweldige Lakrids Adventskalender bestellen en de hele maand december voorzien worden van lekker Deens snoepgoed? Je shopt hem voor €39,-. Dit is natuurlijk ook een geweldig leuk cadeau voor een échte foodie! Hij is maar een korter periode voor de Kerstdagen beschikbaar en zolang de voorraad strekt dus wacht vooral niet te lang!

Verwen jij jezelf ook wel eens met zo’n lekker cadeau

KokenKoken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close