Libratone: Geluid in stijl

957

Ik mag me gelukkig prijzen met een partner die, net als ik dat doe, erg van muziek houdt. Wij delen dan ook een afwijking dat ‘geluid’ heet. Geluidskwaliteit moet goed zijn, anders kun je net zo goed niet het nieuwste album van Pharrell of Hed Kandi downloaden. Je wilt tenminste kunnen opgaan in muziek en dat lukt niet wanneer het lijkt alsof het uit een blik soep komt.

Vorig jaar hebben we heel veel van de tuin kunnen genieten, maar helaas zonder een kwalitatief goed muziekje daarbij. Ons terras ligt te ver van het huis vandaan. En aangezien we de buren graag te vriend houden, is het dan ook niet verstandig om onze muziek uit het huis te laten schallen. En al zou ik dat wel doen, hoe ga ik het bedienen als ik net helemaal ingesmeerd in het zonnetje lig? Voor dit probleem heeft Libratone een oplossing gevonden.

Libratone-Zipp-woonkamer
Libratone Zipp – ©Libratone

Knallen met geluid en kleur

Libratone heeft een aantal speakers op de markt gebracht die niet alleen fantastisch klinken, maar er ook nog eens heel appetijtelijk uitzien. Ze hebben gedacht aan de vele wensen die men aan geluid (en design) kan geven en verschillende opties voor je bedacht.

Libratone-Live-Cartoon
Libratone Live – World of comics (Special Edition) – ©Libratone

Geluid in je woonkamer of voor onderweg

Ga bij een normale oppervlakte dan voor de ‘Live‘; een driehoekige speaker die portable is. Deze kun je in de hoek van je kamer zetten en hij beslaat je hele woonkamer met je geselecteerde tunes.
Woon je wat groter, kies dan voor de ‘Lounge‘; een platte langwerpige speaker die je zowel in de ruimte neer kunt zetten als ophangen. Dit laatste is ideaal wanneer je het als TV-ondersteuning wilt gebruiken.

Kies voor de ‘Loop‘ wanneer je wilt kunnen kiezen; staan of hangen? Dit is een ronde speaker die je op tafel kunt zetten of aan de muur kunt hangen.

Wil je je speaker overal mee naartoe kunnen nemen; ga dan voor de ‘Zipp‘; de cilinder die 360˚ geluid geeft. Deze kun je op tafel zetten en iedereen hoort exact hetzelfde. Daarnaast heeft deze een batterij die je kunt opladen. Zo kun je ‘m overal mee naartoe nemen waar je wilt en tot wel 6 uur genieten van de speaker.

Uitkleden

Het leukste van deze speakers is dat ze allemaal van kleur kunnen veranderen. Ze hebben allen een hoesje, dat gemaakt is van Toscaans wol, geverfd in een fris kleurtje. Je kunt ze eenvoudig vervangen voor een andere.

Screen Libratone Zipp kleuren

Muziek, altijd en overal

Libratone-Loop
Libratone Loop – ©Libratone

De speaker zijn actieve speakers die voornamelijk AirPlay gebruiken. Maar je hebt nog meer opties. Je kunt via een 3,5 millimeter line-in (optisch en analoog) je playlist afspelen. Maar er is ook zoiets als PlayDirect, waardoor het een eigen WiFi-netwerk opzet, zodat je overal Airplay kan gebruiken om er muziek naar te sturen m.b.v. bijvoorbeeld je smartphone. Dit houdt in dat dit dus ook kan op locaties waar nog geen draadloos netwerk is, zoals achterin je tuin of op het strand.

Wij waren erg gecharmeerd van de Libratone en hebben de Zipp aangeschaft. Er komt geweldig goed geluid uit. Iets wat je totaal niet verwacht als je ziet hoe klein deze is. Een collega heeft de Live thuis staan en is ook daar meer dan content mee, hij beslaat de gehele woonkamer. Daarnaast pak je ‘m makkelijk op om mee naar de keuken te nemen.

Libratone-Lounge
Libratone Lounge – ©Libratone

Ben je enthousiast geworden en wil je er een aanschaffen?
Kijk dan eens rond op de site van Libratone.

Ik wens je alvast veel succes bij maken van je keuze; dat gaat niet makkelijk worden!

DeedyLicious is niet de eigenaar van de foto’s,
al het beeld komt van de website van Libratone. 

KokenKoken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close