Loof: slapen aan de voet van de Domtoren

632

Zo af en toe knijpen Vriendlief en ik er lekker even een weekend tussenuit. Dit kan zijn omdat we de drukte willen ontlopen of we hebben weer eens iets te vieren. En dat wij regelmatig iets te vieren hebben, is een ding dat zeker is. ‘Het leven is een groot feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen’ is ons motto, dus zijn wij het hele jaar door op zoek naar de leukste ‘versiering’ voor ons feestje. En ditmaal vierden wij bij Loof in Utrecht.

Loof: slapen aan de voet van de Domtoren | www.deedylicious.nlUtrereg me stadsie

Utrecht is een stad waar met regelmaat komen. Dit, omdat hier goede vrienden van ons wonen, maar ook omdat het gewoon een gezellige en prachtige stad is. We gaan er graag uit eten, want een van onze favoriete restaurants, Karaf, zit in Utrecht.
Wanneer wij naar Utrecht gaan, doen wij dit meestal met de auto. En dat houdt in dat een van ons verplicht de BOB moet zijn; stom! Sinds kort hebben we hier een oplossing voor.
Ik mocht foto’s maken van de supertoffe suite van Loof. Nu hebben wij dus een heerlijk adres waar we naartoe kunnen rollen als we moe en voldaan uit de stad uit komen. Wij blijven dus lekker slapen en maken er meteen een gezellig weekendje Utrecht van!

Slapen bij Loof

De locatie van de suite is er een om van te smullen; aan de voet van de Domtoren, gelegen boven restaurant Loof. Wanneer je de voordeur uitstapt, sta je er pal voor. Centraler kan bijna niet!
De kamer is ruim, heeft veel opbergruimte en er staat een heerlijk bed. Er is een fijn zitje waar je nog even een glas wijn of thee kunt drinken en ook een tafel waar je eventueel nog wat aan kunt werken.

Loof: slapen aan de voet van de Domtoren | www.deedylicious.nlDe kamer is voorzien van een eigen badkamer mét levensgrote klok; boven je hoofd is namelijk een uitkijkpunt naar de top van de Domtoren. (En je snapt dat ik meteen op jacht ga naar die handdoeken; dit is precies mijn kleur 😀 )

Loof: slapen aan de voet van de Domtoren | www.deedylicious.nlLoof: slapen aan de voet van de Domtoren | www.deedylicious.nlDe kamer is lekker licht en fraai gestyled. De krukjes naast het bed vind ik supertof, ik wou dat ik die mee kon nemen. De suite voelt huiselijk aan en is van alle gemakken voorzien. Er liggen lekker grote handdoeken voor je klaar en je kunt voor jezelf een kop thee of koffie maken. Ook is er een koelkast aanwezig, draadloos internet en een flatscreen TV.

Loof: slapen aan de voet van de Domtoren | www.deedylicious.nl De ligging van deze suite is nog wel het meest bijzonder, je stapt de deur uit en je staat midden in het centrum. Je kunt dus met gemak een dag in de musea vertoeven, na een dag shoppen lekker op bed ploffen en dan lekker uitgebreid uit eten gaan.

Loof: slapen aan de voet van de Domtoren | www.deedylicious.nlJe kunt vanaf 14:00 uur inchecken bij het ondergelegen restaurant, waar je meteen een welkomstdrankje in ontvangst kunt nemen. De volgende dag hoef je de deur pas weer om 12:00 uur achter je dicht te trekken. Je kunt dus een klein beetje uitslapen en dan lekker naar buiten; een ontbijtje scoren in een van de talloze foodspots die je in deze stad vindt.

Studio Loof
Domplein 8
Utrecht

Reserveren
030 – 2315 866
of stuur een mailtje naar:
info@restaurantloof.nl
www.restaurantloof.nl

KokenKoken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close