Mailtails; Cocktails die je online bestelt

2.2K
Pumpkin Spice Daiquiri
Mondverwarmende specerijen, Angostura Bitters, gerijpte Rum en een fris zuurtje van citroensap

Ik ontdekte een paar maanden geleden via Instagram een supertoffe ondernemer die zijn business zag inzakken toen de eerst ‘lockdown’ in ging. Dyan Tjon van cocktailbar service Barblog.nl werk al meer dan 30 jaar in de horeca. Helaas moeten we de horeca al heel lang missen (maar écht ook!) en Dyan heeft hier een super leuke oplossing voor. Mailtails; Cocktails die je online bestelt! Zo kun je in jouw eigen omgeving toch nog heerlijke drankjes drinken, zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft én allerlei ingewikkelde handelingen hoeft te verrichten.

Glas met Pumpkin Spice Daiquiri cocktail met kaneelstokje bovenop

Mailtails; Cocktails die je online bestelt

De cocktails die je kunt bestellen op de website (er is ook een alcoholvrije variant te bestellen) worden geleverd in een gesealde zak met daarin benodigdheden voor jouw cocktail. Denk aan een stevig vacuümzakje met daarin de cocktail, een schijfje gedroogde sinaasappel, steranijs, kaneel etc. De cocktail is al gemengd en hoef je thuis alleen maar te bereiden volgens de receptkaart die erbij zit. Alle voorbereidingen worden door Dyan in eigen huis gedaan.

Bij ontvangst leg je de cocktail koel en voor gebruik check je wat je moet doen of wat er nog nodig is om hem af te maken. Sommige cocktails moet je nog even shaken met wat ijs en bij een andere moet je er nog een eiwit aan toevoegen. Met kleine moeite heb je een topcocktail in handen. Hou bij bestellen even rekening met de vaste verzenddag die op woensdag valt. Mocht je een grotere order willen plaatsen, mail Mailtails dan zeker even, er zijn diverse mogelijkheden.

Glas met kruidige cocktail met kaneelstokje bovenop
Glas met kruidige cocktail met kaneelstokje bovenop

Thuis een avondje uit

Samen met onze vriendengroep komen we regelmatig digitaal bij elkaar via Zoom. Dit doen we al vanaf de allereerste lockdown, waarin we bang waren dat we het stukje gezelligheid zouden gaan missen. Nu we niet meer naar de kroeg konden om elkaar daar te treffen, maar ook omdat het werd afgeraden om bij elkaar op bezoek te gaan. Hierdoor is onze Coronaborrel in het leven geroepen. Gewoon elke zaterdag even bijkletsen. Tijdens een van de eerste weken werd al snel een spelavond geïntroduceerd (met de nodige drank) die we nu eens per maand organiseren, superleuk!

En het klinkt gek, maar zo’n avond NIET bij elkaar zijn, maar toch contact hebben via Zoom is echt supertof! We hebben dikke lol en de spelmasters zorgen elke keer weer voor een rijk gevuld pakket met tools voor het spel, maar ook drankjes die wij die avond kunnen drinken. Zo kwamen toevallig de Mailtails al eens bij ons binnen, toen een van de spelmasters deze had besteld voor de hele groep.

Pumpkin Spice Daiquiri

Ik bestelde de nieuwste smaak in het assortiment; de Pumpkin Spice Daiquiri. En hij was heerlijk! Met siroop van winterse, mondverwarmende specerijen, Angostura Bitters, gerijpte Rum en een fris zuurtje van citroensap. Geleverd met een kaneelstokje, steranijs en schijfje gedroogde sinaasappel. Je krijgt er ook nog een vrolijk rietje bij en twee toffe recepten voor andere spannende cocktails. Je hebt het al door: ik ben super enthousiast over dit concept en kon het niet laten om er heerlijke foto’s van te schieten en het via deze blog aan jou te laten zien.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je ook Mailtails bestellen? Kijk op de website www.mailtails.nl voor meer informatie. Oh en organiseer ook eens een leuke online spelavond met vrienden. Maak een leuk pakket voor ze en stop deze Mailtails erin! Zo worden de donkere dagen toch nog een beetje gezellig 😉

Liever zelf een cocktail maken? Kijk eens bij mijn cocktailrecepten of de mocktailrecepten!

KokenKoken

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close