Miss Deedy’s Zomertunes

802

De zomer is zo goed als begonnen en dat moeten we vieren vind je niet? En hoe kunnen we dat beter vieren dan een muzikale ode te brengen aan de zon, het strand en de vrijheid? Precies; dat kán niet beter!

Hieronder mijn top 10 van állerlekkerste zomertunes. Oud of nieuw, het maakt mij geen bal uit, als ik er maar het ultieme zomergevoel van krijg. Voordat je gaat luisteren; plop een flesje wijn open of maak een lekkere alcoholvrije cocktail en het zomergevoel kan beginnen!

Miss Deedy's Zomertunes

Luister je mee?

1. Bonnie Bailey – Ever After  Ik denk dat dit een van de platen is waardoor de liefde voor Latinhouse, Beachhouse hoe je het ook wilt noemen , is ontstaan.  

2. Gadjo – So Many Times  Deze plaat kan ik niet draaien zonder aan de volumeknop te morrelen. Steeds een tikkie harder! En de videoclip is in mijn geliefde Miami opgenomen 😀 

3. 113 Magic System – Un Gaou Oran  De allereerste keer dat ik deze in Grand Café Vrienden draaide, keken mensen mij raar aan. Maar bij het starten van de beat was er van verbazing niets meer over; iedereen ging los! Dit blijft zo’n tof nummer: Lekker zomers en ik vrolijk er elke keer weer van op!

4. Groove Cartell – You Got Me Singing  Een plaat van afgelopen zomer, maar deze doet me verlangen naar een tof strandfeest. Slippers uit en barefoot on the dancefloor!

5. Mayer Hawthorne – Dreaming  Dit is een van mijn favoriete bands en word altijd helemaal vrolijk als ik dit nummer hoor.

6. Gentleman – Different Places  Reggae is toch wel de ultieme zomerstijl qua muziek. Wanneer je maar een reggae-plaat aanzet, wordt je direct in het zomergevoel gezogen.

7. Crazibiza – Coco Loco  Bij dit nummer verlang ik naar een plaats in de DJ Booth, een paar honderd man voor mijn neus en een wijntje in mijn hand. Dikke shizzle!

8. Tatyana Ali – Boy You Knock Me Out  Jeugdherinnering-alert! Dit vond ik vroeger echt een topplaat. En wanneer ik de kap van mijn cabrio opengooi, klinkt hij stiekem nog stééds super lekker. En dat voor een plaat uit 1998 😉

9. Carl Hanaghan – Mojitos & Sunshine Ik hou van Houseplaten waar fijne vocalen in zitten. En dit is wel een héle fijne, luister maar 😉 Damn, ik krijg écht zin in een strandfeestje!

 

10. Mambana – Libre  Nog een laatste fijne gouwe ouwe om mee af te sluiten. 

Ik hoop dat ik je in de zomerstemming heb weten te brengen met mijn selectie Miss Deedy’s Zomertunes. Ik kan je verklappen dat het niet bij deze Top 10 zal blijven, het was echt super leuk om weer eens door oude platen te struinen. Ik zal in de toekomst dan ook meer lijstjes voor je gaan maken.

Wat is jouw favoriete zomerplaat en zou volgens jou moeten worden toegevoegd? Laat dan zeker een reactie achter en wie weet kunnen we er een top 20 van maken!
Voor nu wens ik je een fijne zomer met veel zwoele avonden, leuke feestjes en gezelligheid. Geniet met volle teugen en wie weet tot op het strand!

KokenKoken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close