Mixcloud: Miss Deedy bij Radio Club2B

2.4K

Zoals de meeste van jullie wel weten ben ik al meer dan 10 jaar DJ. En naast dat ik mijn favoriete tunes zo nu en dan in de clubs en strandclubs draai, doe ik dit ook af en toe voor de radio. Dit is meestal niet zo’n héle spannende aangelegenheid, aangezien er geen publiek voor je neus staat, maar toch best gezellig. Je zal hier wel echt je eigen feestje moeten maken, want een uitzinnige menigte voor je booth, kun je wel vergeten.

Zo’n 7 jaar geleden mocht ik met enige regelmaat plaatjes draaien bij Club2B, een radioprogramma bij de lokale zender Radio Rijswijk. Op zaterdagavond werden de uurtjes gevuld met de lekkerste housenummers door Jeroen Balm en Arnaud Bos. Er was altijd wel een drankje aanwezig en na de uitzending raakten we niet uitgepraat over muziek.

Mixcloud: Miss Deedy at Radio Club2B | www.deedylicious.nl

Na een aantal jaren presenteren, hielden de heren het helaas voor gezien en werd het stil op de Rijswijkse zender. (En ja als je Jeroen kent, klopt dat echt lieve mensen ;-))
Maar nu, jaren later, begon het bij de heren toch wel weer te kriebelen en hadden ze voor 27 september een reünie georganiseerd. Daar stonden we weer; als vanouds te draaien in een muffe studio, met een lekker hapje en een drankje. Lekker knallen over de studiospeakers en gekkigheid uithalen, dit keer met vrienden en familie erbij.

Helaas begaf mijn externe schijf het die avond. Dus ik dacht dat ik kon fluiten naar mijn zojuist opgenomen set. Gelúkkig heeft het radiostation het opgenomen (thank you!!) en kunnen we er allemaal nog een keer van genieten.

Luister mee naar het interview en de set die ik daaropvolgend heb gedraaid. Heb je de Mixcloud app? Dan kun je deze uiteraard ook vanaf je telefoon afspelen. Enjoy!

Wat ik grappig vind als ik dit terugluister, is dat we er allemaal weer door werden geïnspireerd en de smaak weer te pakken hebben gekregen. In het interview spreek ik over het meer op eten te willen gaan richten, maar stiekem ben ik tot de ontdekking gekomen dat ik nog láng niet met muziek draaien wil stoppen. Wordt dus nog vervolgd guys!

Laat je hieronder weten wat je van mijn set vind? 😀

 

KokenKoken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close