Native Union CLIC Wooden voor iPhone 6

3K

Native Union CLIC Wooden iPhone 6 | www.deedylicious.nlAl sinds jaar en dag ben ik fan van Apple. Omdat ik Grafisch Vormgever ben heb ik de interesse in eerste instantie gekregen vanwege de computers en laptops. Maar later ook vanwege de iPhone en iPad. Het besturingssysteem spreek mij erg aan, maar bij Apple kom ik als design-freak ook áltijd goed aan mijn trekken.

Voor mijn nieuwe BFF: een prachtige iPhone 6, moest er natuurlijk een mooie cover worden geshopt. Want ik ben zuinig op mijn Apple-spulletjes. Dus naast dat er dírect uit de doos een beschermfolie op wordt geplakt, moet er ook al een beschermhoes klaar liggen.
Maar ja, een keuze maken voor een cover is geen gemakkelijke taak in deze tijd. Je hebt zóveel aanbod dat je vaak alweer spijt hebt van je aankoop, als je de winkel uitloopt.

Nu hou ik wel van een beetje apart; nét even wat anders dan andere. En ik denk dat ik daar met deze cover wel in ben geslaagd. Het is een cover van hout, gecombineerd met kunststof: Een práchtig exemplaar van Native Union, die unieke covers maken van hout. Net als een vingerafdruk heeft iedere boom zijn eigen structuur en nerf, dus er is geen cover hetzelfde en ben je dus altijd uniek! Met de kunststof vlakken in kekke kleurtjes (óf voor de iPhone 5/5S soorten metaal) word je als designer helemaal blij.

Ik pakte hem voor de camera uit. Bewonder je met me mee?

Native Union CLIC Wooden iPhone 6 | www.deedylicious.nlNative Union CLIC Wooden iPhone 6 | www.deedylicious.nl Native Union CLIC Wooden iPhone 6 | www.deedylicious.nl Native Union CLIC Wooden iPhone 6 | www.deedylicious.nl Native Union CLIC Wooden iPhone 6 | www.deedylicious.nlNaast het prachtige design sluit de cover prachtig aan op het toestel. Het zorgt ervoor dat de lens van de camera -die bij de iPhone 6 enigszins uitsteekt- nu geen contact meer maakt, met het oppervlak waar je de telefoon op legt. Hij beschermt je telefoon met het prachtige solide hout en het kunststof heeft een laagje waardoor hij wat ruwer is en niet zo snel van tafel glijdt. Ondanks de cover, behoud je telefoon de mooie ronde vormen aan de randen, waardoor de grip blijft zoals hij zou zijn zonder de hoes.

Ik gebruik hem nu een paar weken en ben erg blij met de cover. Het laagje dat over het kunststof zit, wordt alleen wel snel smotsig. Dit komt doordat het een rubber laagje is en hier blijft vuil nou eenmaal makkelijk aan vast zitten. Maar ja, het is en blijft een gebruiksvoorwerp; liever de cover vies, dan mijn telefoon 😉

Wil je deze cover ook aanschaffen? Kijk dan eens bij Appelhoes. Wil je liever naar een winkel om een houtnerf te kunnen uitzoeken, ga dan naar Amac. Voor de iPhone 6 Plus zijn ze (nog) niet verkrijgbaar. 

Prijs Native Union CLIC Wooden iPhone 6: €39,95.

Nee, voor dit artikel hebben we niets gekregen; 
soms worden we gewoon blij van een product
 en willen je daar natuurlijk van op de hoogte brengen.
‘Cos if it ain’t Delicious, it ain’t DeedyLicious!

 

KokenKoken

Reacties

  1. Wat een beauty, mooi, stevig en de kleuren bij elkaar vind ik vooral erg lief!

    1. Inderdaad Linda, en ook de andere kleuren zijn geweldig. Het was dan ook moeilijk om te kiezen 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close