Receptontwikkeling

Wil je naast foodfotografie ook graag recepten laten ontwikkelen? Ik help je uit de brand! Ik ontwikkel gemakkelijke recepten waar de consument thuis snel mee aan de slag kan. Deze maak ik met ingrediënten waar iedereen aan kan komen en/of met jouw geweldige product! Ik zet de gerechten gelijk op de foto en lever bij jou het totaalpakket af. Je ontvangt het recept met duidelijke receptuur en prachtige fotografie. Voor diverse merken, supermarkten en bloggers heb ik reeds receptontwikkeling mogen verzorgen en doe dit altijd in combinatie met foodfotografie.

Receptontwikkeling met jouw product

Heb je een tof foodproduct en ben je op zoek naar recepten waarin jouw product is verwerkt? Dan ben je aan het juiste adres. Samen gaan we aan de slag om mooie recepten te ontwikkelen met jouw product, uiteraard ondersteund door mooie fotografie. Dus ben jij op zoek naar bruikbare content met daarin jouw specerijen, drankjes of andere foodgerelateerde producten verwerkt? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Heb je zelf al toffe recepten bedacht, maar zoek je iemand die ze maakt en vastlegt? Neem dan zeker contact op. Samen kunnen we prachtige content maken voor jouw merk of bedrijf. De hoogwaardige foto’s die hieruit voortvloeien, kunnen gebruikt worden op social media, een website of print.

Natuurlijk bespreken we vooraf wat de uitstraling moet worden van de beelden en voor welk medium je ze gaat gebruiken. Desgewenst kunnen we gebruik maken van verschillende achtergronden en props. Je kunt bij mij ook terecht voor het maken van sfeerbeelden van producten die ik kan gebruiken voor stopmotion en korte filmpjes.

Schaaltje met yoghurtdip met harissa en hummus, op een houten plankje met een lepeltje, wat flatbreat, potje milde harissa van SOUQ en verse koriander ernaast.
Schaaltje met yoghurtdip met harissa en hummus, op een houten plankje met ene lepeltje, wat flatbreat en verse koriander ernaast.
Potje Harissa van Souq ligt op een grijze theedoek met daarbij een schaalt harissa dip en wat losse pitabroodjes erbij

Heb je een mooi food(gerelateerd) product of bijzonder ingrediënt en wil je deze beter in de markt zetten? Of heb je een tof foodplatform waarop je graag recepten wilt delen? Zorg er samen met mij voor dat je unieke content kunt delen waar jouw volgers mee aan de slag willen. Dit alles met duidelijke receptuur én oogverblindende fotografie.

DeedyLicious ontwikkelt unieke content voor jouw product of ingrediënt

in combinatie met prachtige foodfotografie heb je content waar jouw volgers direct mee aan de slag willen gaan!

Meer werk zien? Kijk eens op mijn Instagramaccount en volg mij.

Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close