Receptontwikkeling

Wil je naast foodfotografie ook graag recepten laten ontwikkelen? Ik help je uit de brand! Ik ontwikkel recepten waar de consument thuis zelf mee aan de slag kan. Deze maak ik met jouw product of gewenste ingrediënten. Ik zet de gerechten gelijk op de foto en lever bij jou het totaalpakket af. Je ontvangt het recept met duidelijke receptuur en prachtige fotografie. Voor diverse merken, supermarkten en bloggers heb ik reeds receptontwikkeling mogen verzorgen en doe dit altijd in combinatie met foodfotografie.

Receptontwikkeling met jouw product

Heb je een tof foodproduct en ben je op zoek naar recepten waarin jouw product is verwerkt? Dan ben je aan het juiste adres. DeedyLicious kan receptontwikkeling verzorgen met jouw product, uiteraard ondersteund door mooie fotografie. Dus ben jij op zoek naar content met daarin jouw specerijen, drankjes of andere foodgerelateerde producten? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Heb je zelf al toffe recepten bedacht, maar zoek je iemand die ze maakt en fotografeert? Natuurlijk kan dat! Ik maak met liefde deze content voor jouw merk of bedrijf. De hoogwaardige foto’s die hieruit voortvloeien, kunnen gebruikt worden op social media, een website of print.

Natuurlijk bespreken we vooraf wat de uitstraling moet worden van de beelden en voor welk medium je ze gaat gebruiken. Er is ruime keuze uit verschillende achtergronden en props.

Schaaltje met yoghurtdip met harissa en hummus, op een houten plankje met ene lepeltje, wat flatbreat en verse koriander ernaast.
Schaaltje met yoghurtdip met harissa en hummus, op een houten plankje met een lepeltje, wat flatbreat, potje milde harissa van SOUQ en verse koriander ernaast.
Potje Harissa van Souq ligt op een grijze theedoek met daarbij een schaalt harissa dip en wat losse pitabroodjes erbij. Gebruikt in de Yoghurtdip met harissa en hummus

Zet jouw merk in de picture!

Heb je een mooi food(gerelateerd) product of bijzonder ingrediënt en wil je deze sterk in de markt zetten? Of heb je een tof foodplatform waarop je graag recepten wilt delen? Ik ontwikkel voor jouw merk unieke content die je kunt delen met jouw volgers. Dit alles met duidelijke receptuur én oogverblindende fotografie.

Opdrachtgevers die je voor gingen: LIDL supermarkt, Fruit Forest, Sweelife en vele anderen.

DeedyLicious ontwikkelt unieke content voor jouw product

met professionele foodfotografie heb je content waar jouw volgers direct mee aan de slag willen gaan!
Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close