Review: New York – recepten uit de Big Apple

1.6K

Dit knalgele kookboek schreeuwt om te worden opengeslagen. Iedereen kent New York uit films of je favoriete TV-series. En in die films of series series zie je met regelmatig eten voorbij komen. De lekkerste hamburgers uit een van de vele Foodtrucks of taartjes met koffie in de welbekende Diners, schuiven langs je beeldscherm. 

New York recepten uit de big apple marc grossmanHet mooie is, dat je met dit boek kan stoppen met kwijlen en zelf aan de slag kan. Hierin staan maar liefst 130 écht New Yorkse recepten. Precies zoals ze in de Big Apple ook worden bereid. 

New York recepten uit de big apple marc grossmanNew York recepten uit de big apple marc grossmanAlle pagina’s zijn rijkelijk bezet met foto’s van Akiko Ida en Pierre Javelle. Ze hebben op een prachtige manier de straten van New York en eetgelegenheden vastgelegd. Illustrator Jane Teasdale heeft het geheel nog eens extra ‘jeu’ gegeven met haar prachtige pentekeningen.

Het boek beslaat 6 hoofdstukken met recepten. En wanneer je door de hoofdstukken bladert, heb je het idee door de verschillende wijken van New York te wandelen. Je ziet de Joodse, Mexicaanse, maar ook de Chinese invloeden, die New York dooraderen. Een fantastisch naslagwerk dat lang zal meegaan dankzij zijn hardcover.
En ik weet wat wij dit weekend gaan eten; de Sloppy Joe’s. En een doggy bag hebben we niet nodig, alles gaat op!

New York recepten uit de big apple marc grossman New York recepten uit de big apple marc grossmanNew York
Recepten uit de Big Apple

Auteur Marc Grossman
Fotografie Akiko Ida & Pierre Javelle
Illustraties Jane Teasdale
Uitgeverij Good Cook
Prijs €24,95

KokenKoken

Reacties

  1. Jaaaaaaa!!!! Sloppy Joe. Jum 🙂

    1. Ik geloof dat ik iemand blij ga maken dit weekend 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close