Review: the James Hunter Six – Hold On

1.3K

Het is alweer even geleden dat ik een muziektip postte op de blog, maar ik heb heugelijk nieuws! Als je het album van the James Hunter Six waar ik eerder over schreef, leuk vond. Dan moet je zeker opletten nu: Sinds 5 februari is het nieuwe album van deze heren ‘Hold On’ uit en het is weer een waar feestje!

Review: the James Hunter Six - Hold OnHoewel de frontman toch echt geboren is in Essex Engeland, voelt deze muziek voor mij op en top Amerikaans. Luisteren naar dit album zie ik mezelf al zitten op een vissersstoeltje op ’Townsquare’, bier drinkend van uit mijn meegebrachte koelbox en luisterend naar deze band die de mensen samenbrengt, dansend en lachend. Wij hebben een aantal jaar zo’n soort feest mee mogen maken in Florida en dit brengt mij er rechtstreeks naar terug, geweldig!

Het album is weer voorzien van de typisch James Hunter sound; de lekkere rauwe stem van James klinkt weer zoet en de geweldige hoornsecties strelen mijn oren. Een fijn uplifting album, met hier en daar soms een melancholische toon.

Met ‘If that dont tell you’ kun je je geen betere opening van een album bedenken. Ik krijg direct zin in de zomer en BBQ-feestjes! En met de track ‘Hold on’ waar het album zijn naam aan dankt, kun je niet anders dan een glimlach op je gezicht te toveren. Instant happiness!

‘A Truer Hart’ is een pareltje waar de hoge uithalen van frontman James weer goed zijn vertegenwoordig. Bij ‘In the Dark’ voel je je alsof je een oude Jazzclub binnenstapt, waar je nog net door de dikke rook turend, een blik op de band kunt werpen.

Ga dit album luisteren! En bereid je voor op een heerlijk BBQ-seizoen, deze plaat hóórt daarbij.

Luister het via Spotify of koop het in de iTunes store.

KokenKoken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close