Struinen over de Swan Market

2.1K

Ik ben onlangs op de Swan Market geweest in Den Haag. Ondanks dat dit al enige tijd bestaat, was ik hier nog nooit geweest. Raar eigenlijk, want dit is mij mij om de hoek. Ik had het idee dat het tut-gehalte erg hoog was, maar niets was minder waar! Ik waande mij in het walhalla met prachtige handgemaakte sieraden, toffe lifestyle producten of dyi-ideëen waar je wild van wordt. Swan Market is een platform voor creatieve ondernemers die hun producten aan een groter publiek willen tonen.

Ik neem je mee op mijn tour langs de tofste krampjes die ik heb kunnen vinden. Er was zoveel te zien dat ik niet voor alles een plekje had in deze blog, maar ik zou je zeker aanmoedigen het met eigen ogen te gaan bekijken. Want alleen de food-market alleen al is waanzinnig.

Aan het einde van de tour ben ik ook nog even in een toffe store geweest die je om de hoek van de Swan Market in Den Haag kunt vinden. Kijk lekker door deze blog/plog om inspiratie op te doen en te kijken wat je hier zoal kunt vinden.

Lorenz

Struinen over de Swan Market | www.deedylicious.nl Struinen over de Swan Market | www.deedylicious.nlLorens maakt handgemaakte raw cacaobonbons die fantastisch smaken. Vol van smaak door de cacao, maar tegelijk zeer fris door de toevoeging van bosbessen. Lekker voor bij de koffie, of verkruimel zoals ik dat deed over je bakje yoghurt.

Goed gestyled

Struinen over de Swan Market | www.deedylicious.nl Struinen over de Swan Market | www.deedylicious.nl Struinen over de Swan Market | www.deedylicious.nl Struinen over de Swan Market | www.deedylicious.nlBij de kraam van Goed Gestyled vind je allerlei vintage items van klokjes, tot landkaarten en práchtige pannen, potten en flessen. Ik was direct verkocht aangezien veel items in mijn favoriete kleur waren. Groen is wel een verslavend dingetje in huize DeedyLicious 😉 Ook kun je er terecht voor Milk Paint, waar je meubeltjes op eenvoudige manier een tweede leven kunt geven. Heb je interesse? Check dan zeker even de website, ze geven namelijk ook workshops waar je met deze verf aan de slag kunt.

Barouffe

Struinen over de Swan Market | www.deedylicious.nl Struinen over de Swan Market | www.deedylicious.nlIk kwam bij deze kraam aan en was op slag verliefd op een van de prachtige Skipper Bags van Barouffe. Ik maakte alleen een grote fout door ‘nog even te denken’ over de aankoop van de bewuste tas. Ik was tenslotte net begonnen met mijn rondje over de markt. Helaas bij terugkomst was hij al weg, boehoe. En aangezien deze tassen allemaal handgemaakt worden van restleer, snap je dat ik baal als een stekker. Want ze had deze ook niet meer op voorraad. Note to self: nooit meer twijfelen, gewoon doen! Ik hoop bij een volgende Swan market dat ik er tóch een op de kop kan tikken.

Woaven

Struinen over de Swan Market | www.deedylicious.nl Struinen over de Swan Market | www.deedylicious.nlEen kraam naar mijn hart! Ik volg al tijden keramiekbakkers op Instagram en hoopte altijd dat ik er wat producten van zou tegenkomen in een lifestyle winkel. Helaas wonen de makers die ik volg allemaal in het buitenland. Gelukkig kwam ik Woaven tegen. Carole Verhoog maakt de meest prachtige kommen, kopje, schotels, vazen en yarn-bowls. Als foodblogger, moest er uiteraard een schaaltje mee naar huis. Je raadt vast al welke ik heb geshopt; de groene met prachtig helderblauwe spikkels in het glazuur. De bordjes had ze er nog niet bij, dat was nog een work-in-progress, maar ik las onlangs dat het gelukt is. Ik klik de site alvast even aan 😉

ByClô

Struinen over de Swan Market | www.deedylicious.nlDe sieraden die de zusjes Cléa en Camille maken zijn geïnspireerd op hun multiculturele achtergrond. Een zus woont in Nederland en de ander doet inspiratie op voor de sieraden in West Afrika. ByClô verkoopt prachtige kralen kettingen, oorbellen en armbanden die ze zelf hebben gemaakt en uiteenlopende heldere kleuren gecombineerd met goud en zilver.

Elenfhant

Struinen over de Swan Market | www.deedylicious.nl Struinen over de Swan Market | www.deedylicious.nlAls je kinderen hebt, moet je zeker even naar deze kraam toe. De meest schattige items stralen je tegemoet. De ukelele (jaháa weer groen) vind ik té schattig evenals de knuffeltjes. Bij Elenfhant hebben ze geweldige kraamcadeau’s, kleding en kaarten om de koelkastdeur mee op te vrolijken.

Collectiv.

Struinen over de Swan Market | www.deedylicious.nl Struinen over de Swan Market | www.deedylicious.nl Struinen over de Swan Market | www.deedylicious.nlDit is een winkel die niet op het terrein van de Swan Market Den Haag staat, maar zeker een bezoekje waard is. In deze winkel werken alle verkopende ondernemers mee in de winkel. Zo heb je ongeveer twee keer per maand ‘dienst’ en help je mee in de winkel. In ruil hiervoor krijg je een plekje in de store waar je jouw spulletjes mag verkopen. Naast de shop van Collective. kun je lekker lunchen of een kop koffie drinken met vers gemaakte taartjes. uiteraard op meubilair dat te koop staat. Het kan dus zijn dat je je stoel moet afstaan als deze net onder je kont vandaan verkocht wordt 😉

Swan Market

Wil je ook een kijkje nemen op de Swan Market? Ze zijn te vinden in Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Tilburg én Antwerpen en zijn van 12:00 – 18:00 geopend. Neem even een kijkje op de pagina van Swan Market wanneer er een bij jou in de buurt is. Er komen er nog genoeg dit jaar! Veel plezier alvast 😀

KokenKoken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close