the Wrench: cocktail met New Amsterdam vodka

6.9K

Zo af en toe krijg ik lekkere foodpost opgestuurd. En daar word ik altijd erg blij van, want van nieuwe producten krijg ik altijd weer inspiratie lekkere recepten te koken. Ik deel deze foodpost vaak in mijn stories op Instagram. Volg mij daar zeker even als je hier meer van wilt zien! Soms komt de postbezorger met een lekker pakket waar ik mee kan koken, maar afgelopen december kwam de bezorger met iets heel anders; een fles New Amsterdam Vodka. Miss Publicity stuurde deze kostbare buit op en deze fles vroeg erom om iets lekkers mee te maken.

the Wrench: cocktail met New Amsterdam wodka | www.deedylicious.nl

New Year with New Amsterdam vodka

Met oudejaarsavond gaven wij een bescheiden feestje ter ere van ons 10 jarig jubileum met vrienden en familie. En dit leek mij de perfecte gelegenheid om the Wrench te maken, de cocktail die je met deze wodka kunt maken. De cocktail is zoet maar zacht van smaak. Doordat de wodka zacht van smaak is, is hij perfect om in een cocktail te verwerken. Het leuke is dat dit merk ook flavored wodka’s maakt, zo kun je meteen al een lekker smaak in je cocktail verwerken. The Wrench was een hit in huize DeedyLicious, iédereen wilde er wel een drinken. En toen was de fles op… Ik geloof dat we er een nieuw favoriet drankje bij hebben. Deze zal ik tijdens mijn zomerse verjaardagparty ook zeker serveren! Wil je deze cocktail ook maken? Ik heb hieronder het recept voor je uitgeschreven, enjoy!

the Wrench: cocktail met New Amsterdam vodka

Porties 1 glas
Voorbereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 5 minuten

Ingrediënten

  • 2 delen New Amsterdam vodka
  • 1 deel sinaasappelsap gekoeld
  • 1 deel siroop bijvoorbeeld Grenadine
  • ginger ale gekoeld
  • ijsblokjes
  • 1 sinaasappel in dunne schijfjes

Instructies

  • Vul een flink glas voor de helft met ijs.
  • Schenk de wodka, sinaasappelsap en siroop in het glas.
  • Voeg een schijfje sinaasappel toe en top af met Ginger ale.
Gang: Drankjes
Trefwoord: Cocktail, Vodka

the Wrench: cocktail met New Amsterdam wodka | www.deedylicious.nlWil je meer inspiratie voor cocktails met deze wodka? Kijk dan eens op de site van New Amsterdam, daar staan nog meer heerlijke recepten voor spannende cocktails. Liever geen alcohol? Ik schreef een blog over het overleven van een alcoholvrije avond.

MUZIEKTIP!

Bij een feestje hoort een partytrack! En wat voor een 🙂 Een van mijn favoriete band Jamiroquai. Ik mocht onlangs twee avonden op rij met hun getalenteerde drummer en DJ -Derrick McKenzie- een set draaien in Amsterdam. Man, wat een avontuur en vet om weer eens behind the decks te hebben gestaan. Het voelde zo lekker dat ik dit zeker weer wil gaan oppakken in 2018. Deze plaat draaide Derrick beide avonden en ik kon het niet laten om een dansje te doen. En om ook deze plaat te kopen, want hij doet het lekker in de clubs!

KokenKoken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept
Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close