Thee drinken uit toffe kopjes

884

Ik ben gék op serviesgoed en mijn servieskast puilt dan ook uit met (naast kookboeken) schaaltjes, kommen, borden, bekers, glazen en bestek. Uiteraard spaar ik dit allemaal op, omdat ik deze in mijn foodfotografie kan gebruiken. Maar ik gebruik het ook gewoon in het dagelijks leven. En onlangs liep ik weer tegen geweldige props aan! Deze kopjes spotte ik bij de Xenos en die moésten mee naar huis. Het was denk ik een restant van de zomercollectie, want er stonden er niet zo heel veel meer. Ondanks dat we richting de winter gaan heb ik ze toch lekker meegenomen. Een beetje zomer in je interieur brengen op een koude winterdag kan wat mij betreft geen kwaad.

Toffe kopjes Xenos met kek design | www.deedylicious.nl

Toffe kopjes

De kleurtjes van deze kopjes zijn súper schattig en ik heb dan ook alle verschillende kleurtjes meegenomen. De patroontjes zijn helemaal in mijn straatje; grafisch en decoratief. I love them! En het leuke is, is dat ze hierbij ook nog schaaltjes en grote kommen verkochten. Ik heb mezelf moeten beloven eerst de servieskast eens op te gaan ruimen, alvorens deze in te slaan. Want anders gaat Vriendlief huilen denk ik, haha. Wie weet zijn ze er nog over een paar weken, maar ik denk niet dat ik te lang moet wachten 😉

Toffe kopjes Xenos met kek design | www.deedylicious.nl

En wat hebben jullie in de kast staan? Een serie met allemaal dezelfde kopjes? Of misschien net zo’n gekke bonte kast als bij ons thuis?

 

Nee, voor dit artikel hebben we niets gekregen; 
soms worden we gewoon blij van een product
 en willen je daar natuurlijk van op de hoogte brengen.
‘Cos if it ain’t Delicious, it ain’t DeedyLicious!
KokenKoken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close