Verwarm de oven voor op 180˚C.
Verwarm de frambozen in een steelpannetje tot deze zacht zijn. Prak ze fijn tot pulp en voeg de roomboter toe. Laat deze op laag vuur smelten. Wanneer deze is opgenomen, zet je het vuur uit en voeg je de witte chocolade toe. Roer regelmatig tot het is opgenomen.
Klop de eieren met de suiker tot een luchtige massa en voeg het zelfrijzend bakmeel toe. Vouw dit met een spatel door de eieren heen om het zo luchtig mogelijk te houden.
Schenk het lauwe frambozenmengsel in de kom en vouw voorzichtig door elkaar.
Schenk dit in de ingevette brownievorm en bak in zo’n 30 minuten gaar. Als de bovenkant te bruin wordt, dek je deze af met aluminiumfolie.
Haal uit de oven en laat iets afkoelen voordat je hem uit de vorm stort.
Snijd er gelijke blokjes van als hij is afgekoeld en serveer met wat geschaafde witte chocolade en verse frambozen.