Ga terug

Gevulde tomaten met Griekse couscoussalade

Porties 4 personen
Voorbereidingstijd 10 min
20 min
Totale tijd 30 min

Ingrediënten

  • 8 grote tomaten
  • Griekse couscoussalade
  • olijfolie

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180˚C.
  • Snijd het kapje van 8 tomaten af en hol ze uit. Dep deze een beetje droog en zet ze in een ovenschaal. (Blijven ze niet staan? Haal dan een flinterdun plakje van de onderkant af)
  • Vul de tomaten nu tot net over de rand met de Griekse couscoussalade onder niet te hard drukken. Zet daarna het kapje bovenop.
  • Besprenkel de tomaten met olijfolie en bak ze zo’n 20 minuten in de oven. De tomaat wordt zo iets zachter.
  • Haal uit de oven en serveer per persoon 2 tomaten.
Gang: Bijgerecht, Hoofdgerecht
Keuken: Grieks
Trefwoord: Gevulde tomaten, Makkelijk, Vegetarisch