Verwarm de oven voor op 180˚.
Leg de muffinvorm ondersteboven (of zet vuurvaste kopjes ondersteboven op een bakplaat) en vouw de wraps over de bolling van de vormpjes. Druk ze goed aan, zodat ze een beetje vast blijven zitten. Bak ze zo’n 10 minuten in de oven af, of totdat de randen hard zijn geworden zonder dat ze bruin worden. Laat ze afkoelen op de muffinvorm (of kopjes).
Verhit de olijfolie in een hapjespan en fruit hierin de ui en knoflook zachtjes gaar. Voeg dan het gehakt toe met de kruidenmix en bak rul. Doe de bonen en mais bij het gehaktmengsel en verwarm deze 3 minuten mee.
Zet de tacobootjes op een bord en vul deze voor de helft met de sla. Schep daaroverheen 2 eetlepels van het gehakt. Leg er wat tomaat en komkommer op en maak af met de zure room, tomatensalsa, avocado en wat geraspte kaas.
Serveer 2 tacobootjes per persoon.