Ga terug

Homemade Nacho's met guacamole

Porties 1 schaal
Voorbereidingstijd 10 min
Bereidingstijd 10 min

Ingrediënten

  • 4 tortillawraps
  • DeedyLicious Mexciaanse kruidenmix
  • 1 avocado
  • 1 rode ui fijngesnipperd
  • ½ rode peper fijngehakt
  • 1 tomaat zonder zaadjes, in kleine blokjes
  • 1 limoen
  • zout

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180˚.
  • Maak guacamole door de avocado, rode ui, rode peper en tomaat door elkaar te prakken. Doe er op het laatst het sap van een halve limoen bij en een beetje zout. Roer goed door - het zuur van de limoen zal de avocado minder doen verkleuren - en zet weg tot gebruik.
  • Leg de wraps op een met bakpapier beklede bakplaat.
  • Meng 3 eetlepels olijfolie met 1 volle theelepel van de DeedyLicious Mexciaanse kruidenmix. Smeer de wraps in met een dun laagje van deze mix. Draai ze om en smeer deze kant ook in.

Notities

  • Hier vind je de DeedyLicious Mexciaanse kruidenmix om zelf te maken.
  • Geen ingrediënten in huis voor een verse guacamole? Maak dan een frisse dip van 4 eetlepels yoghurt en 1,5 eetlepel mayonaise. Voeg daar naar wens wat kerriekruiden aan toe met wat peper en zout. Heb je nog wat verse kruiden als peterselie of bieslook hebben liggen? Snij deze fijn en roer er doorheen. Supersnel klaar en smaakvol!
  • Ook lekker met een frisse tomatensalsa!
Gang: Basics, Borrelhapje, Tussendoortje
Keuken: Mexicaans
Trefwoord: Guacamole, Nacho, Zomer