Ga terug

Leftover Eton Mess

Porties 4 personen
Voorbereidingstijd 10 min
Bereidingstijd 5 min
Totale tijd 15 min

Benodigdheden

  • 4 brede glazen

Ingrediƫnten

  • leftover Pavlova
  • 200 ml geklopte slagroom
  • 3 el Griekse yoghurt
  • 2 el poedersuiker
  • 16 aardbeien in blokjes, plakjes of geprakt

Instructies

  • Klop de slagroom en spatel, als dit bijna stijf is, de yoghurt en poedersuiker door de room heen.( Je kunt hier ook wat smaak hieraan toevoegen. Wat dacht je van het rozenwater die we ook door de slagroom bij de Pavlova hebben gebruikt? Of een paar druppels vanille-extract. Of een beetje (afgekoelde) espresso.)
  • Leg op de bodem van de glaasjes wat van de aardbeien. Daar overheen verkruimel je wat van de Pavlova.
  • Lepel een paar eetlepels slagroom hier overheen.
  • Bovenop leg je weer wat van de verkruimelde Pavlova en als laatste de rest van de aardbeien.

Notities

Lepel erin en smullen maar!
Gang: Nagerecht
Trefwoord: Aardbei, Dessert