Ga terug

Haricot verts met pittige pepersaus

Porties 4 personen
Voorbereidingstijd 10 min
Bereidingstijd 15 min
Totale tijd 25 min

Ingrediënten

  • 500 gr haricot verts gewassen
  • 250 gr aardappelpartjes voorgekookt
  • 4 el pittige pepersaus
  • olijfolie
  • 6 takjes platte peterselie grofgehakt

Instructies

  • Kook de haricots verts 10 minuten in een laag water en spoel met koud water na.
  • Bak ondertussen de aardappelpartjes met wat olie in de koekenpan. Bak ze goudbruin en knapperig.
  • Giet de boontjes af en laat droogstomen.
  • Voeg 4 eetlepels van de pittige pepersaus bij de aardappelpartjes en bak dit nog een minuutje mee en voeg de boontjes toe.
  • Je kunt op het laatst nog 2 eetlepels crème fraiche toevoegen om het wat romiger te maken.
  • Garneer met de gehakte peterselie en serveer direct.

Notities

Varieer eens en bak wat kip mee. Bak deze in een aparte pan en voeg op het laatst toe aan de aardappeltjes en boontjes.
Gang: Hoofdgerecht
Trefwoord: Aardappel, Pittige Pepersaus