Ga terug

Yoghurtdip met harissa en hummus

Porties 1 schaaltje
Voorbereidingstijd 5 min

Equipment

  • Kleine mengkom

Ingrediënten

  • 3 el Griekse yoghurt
  • 3 el hummus
  • 2 ½ el harissa mild
  • zout
  • peper
  • scheut olijfolie extra vergine
  • 4 takjes koriander alleen de blaadjes

Optioneel

  • ½ tl citroenrasp

Instructies

  • Meng in de mengkom de yoghurt, hummus en harissa door elkaar en breng op smaak met peper en zout naar wens.
  • Voeg eventueel nu de citroenrasp toe.
  • Schep het in een mooi kommetje en besprenkel de dip met wat olijfolie.
  • Bestrooi met wat verse koriander.

Notities

  • Hou je niet van koriander? Laat dit dan weg of vervang het voor wat platte peterselie.
  • Serveer bij de dip wat pitachips.
Gang: Bijgerecht, Borrelhapje, Tussendoortje
Trefwoord: Dip, harissa, hummus, Yoghurt