Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Tomatensaus met Italiaanse kruiden
Onderdeel van het recept
Ravioli met geroosterde venkel, tomatensaus en dille
Servings
30
ravioli
Voorbereidingstijd
5
minuten
min
Bereidingstijd
15
minuten
min
Totale tijd
20
minuten
min
Ingrediënten
1
blik
tomatenblokjes
(400 gr)
70
gr
tomatenpuree
1½
tl
gedroogde oregano
½
tl
rozemarijn
fijngehakt
½
tl
tijm
zout
peper
Instructies
Doe de inhoud van het blik tomatenblokjes en puree in een blender samen met de kruiden en wat peper en zout en mix goed door elkaar.
Zet een steelpannetje op het vuur en laat de saus 15 minuten indikken op zacht vuur. Bewaar de saus vor later.
Notities
Voor een rijkere saus, kun je nog knoflook, rode ui of een lepel Balsamico toevoegen.
Gang:
Basics, Hoofdgerecht
Keuken:
Italiaans
Trefwoord:
Pasta, Tomatensaus