Onderdeel van het recept Kokosijs met Baileys-meringue en knetterchocolade
Servings 350ml
Voorbereidingstijd 10 minutenmin
Bereidingstijd 10 minutenmin
Totale tijd 20 minutenmin
Ingrediënten
500grframbozendiepvries
8el suiker
2kaneelstokjes
1vanillepeul
2anijssterren
4elwater
Instructies
Laat in een steelpan de frambozen met suiker en water zacht worden. Wanneer het vloeibaar is mogen de kaneelstokjes, anijssterren en het merg van de vanillepeul erin. Laat de vanillepeul ook meetrekken. Laat dit 10 minuten zachtjes pruttelen.
Haal de kaneelstokjes, anijssterren en vanillepeul eruit. Druk het prutje tweemaal door een fijne zeef, zodat alle pitjes eruit zijn. Schenk over in een spuitflesje en laat afkoelen tot kamertemperatuur. In de koeling is dit een week houdbaar.
Notities
Heerlijk over ijs, maak ook op een American pancake!