4elyoghurtcornflakesof gepofte rijst of stukjes witte chocolade
Instructies
Verwarm de frambozen in een steelpannetje, totdat ze uit elkaar beginnen te vallen. Doe deze in een grote mengkom. Voeg de gecondenseerde melk toe en meng goed.
Klop de slagroom stijf in een vetvrije kom.
Spatel nu luchtig de slagroom door het frambozenmengsels en meng op het laatst wat yoghurtfcornflakes erdoor. Leg op de bodem van de vormpjes wat yoghurtcornflakes en vul de ijsvormpjes.
Plaats deze in de vriezer en wacht minstens 4 uur tot ze helemaal uitgehard zijn, alvorens aan te vallen.
Notities
Heb je geen yoghurtcornflakes? Deze ijsjes zijn ook lekker met gepofte rijst of wat grof gehakte witte chocolade er doorheen.Eet ze volgens het bovenstaande recept óf dompel ze nog even onder in de gesmolten chocolade. Leg ze na het dompelen op een bakpapiertje en laat de chocolade uitharden in de vriezer.