Zet een grote pan op het vuur en vul deze tot ⅔ met water en een flinke snuf zout.
Wanneer het water kookt, leg je de eieren er voorzichtig in en laat je ze 8 minuten koken. Giet de eieren dan af en laat ze goed schrikken onder de koude kraan.
Pel de eieren en snijd ze overdwars doormidden met een scherp mes. Lepel voorzichtig het eigeel eruit en doe dit in een mengkom. Het eiwit leg je alvast op de serveerschaal met de opening naar boven.
Prak het eigeel met een vork fijn en doe er 2 el mayonaise doorheen. Voeg telkens een eetlepel mayonaise toe wanneer het nog te droog is. Uiteindelijk wil je dat het net van je vork valt, anders is het nog te dik om op te kunnen spuiten. Roer er als laatste de fijngehakte bieslook, het gerookt paprikapoeder en wat peper en zout doorheen.
Vul een spuitzak met het eigeel-mengsel en spuit de eitjes vol met het mengsel. Dek de schaal voorzichtig af en laat ze opstijven de koelkast totdat je gasten komen.
Bestrooid de deviled eggs vlak voor serveren met wat paprikapoeder en nog wat vers gehakte bieslook.