Hak de bieslook en munt fijn. Doe dit samen met een snufje peper en zout bij de yoghurt. Roer even goed door.
Nu gaan we bouwen
Warm je tortillawraps een klein beetje op. Niet te lang, daar worden ze klef van.
Doe 2 el. yoghurtdressing op de wrap en smeer dit uit over de wrap.
Strooi royaal de sla overheen. Schil de peer en snijd smalle schijfjes van de peren af. Leg deze op de sla, één peer per wrap. Spreid het een beetje uit over de wrap, zodat je deze straks nog wel kan rollen.
Daarna pak je een handje walnoten en kraakt deze in je handen fijn en strooi ze over de peren heen.
Heb je na het bouwen nog een beetje dressing over? Strooi de rest dan over de wraps heen en rol ze dan op.
Snij ze dan schuin doormidden, dat eet wat gemakkelijker én ziet er leuk uit.
Notities
Eet smakelijk!Oh en voor de oplettende mens; ik heb de geitenkaas uit het salade-recept niet in de wrap gedaan. Maar voel je vrij om dit er alsnog in te doen.