Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Mineola Mimosa's
Servings
4
glazen
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Totale tijd
10
minuten
min
Ingrediënten
3
mineola's
2 uitgeperst, 1 alleen de partjes
300
ml
Prosecco
4
el
Malibu
300
ml
bruiswater
Instructies
Doe elk glas halfvol met ijsklontjes.
Verdeel het sap van de mineola’s over de 4 glazen.
Schenk over de achterkant van een lepel de prosecco en daarna het spuitwater.
Prik een partje mineola op een prikkertje en leg deze bovenop het glas.
Notities
Mineola’s zijn wat zuurder dan sinaasappels. Vervang deze gerust door wat vers geperst sinaasappel- of mandarijnensap.
Ben je een echte zoetekauw? Voeg er dan wat suikerwater naar smaak aan toe.
Mineola Mocktail
Drink je geen alcohol, maak dan deze versie!
4 mineola’s uitgeperst
1 mineola in partjes gepeld
450 ml Bar le Duc mineraalwater citroen
2 el vlierbloesemsiroop
Doe elk champagneglas halfvol met ijsklontjes.
Mix de vlierbloesemsiroop met het sap van de mineola’s
Verdeel het sap over 4 champagneflutes.
Schenk daar overheen het mineraalwater.
Prik een partje mineola op een prikkertje en leg deze bovenop het glas.
Gang:
Drankjes
Trefwoord:
Cocktail, Feest