Content creator / Social media advies

Ben je op zoek naar iemand die inspirerende content voor jouw social media kanalen kan maken? Of wil je begeleiding in het opzetten van een sterk account? Als content creator kan ik je helpen met beeld, video en tekst.

Als ondernemer wil je zo min mogelijk tijd kwijt zijn met het bijhouden van je social media kanalen en je liever bezig houden met ondernemen. Maar dat het belangrijk is om jezelf ’te laten zien’ weten we allemaal. Hoe je dit gemakkelijk kunt doen én kunt bijhouden kan ik je leren.

Bijvoorbeeld hoe je goede foto’s kunt maken met je telefoon. Of met welke apps je geweldige verhalen kunt creëren op Instagram en Facebook. Daarnaast kan ik je helpen door een beeldbank op te zetten waar je uit kunt putten en nooit verlegen zit om passend beeld.

Ik kan je helpen met tips en tricks om jouw content nog spannender te maken.

Alles op je smartphone, dat is wel zo makkelijk!
ik wil meer informatie
Social media smartphones
Wendy van DeedyLicious

Social media advies

Wil je jouw social media kanalen beter inzetten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wil je leren hoe je toffe content kunt maken voor jouw bedrijf? Ik kan je helpen!

Tijdens een sessie social media advies help ik je om wegwijs te worden in de wereld van social media. We kijken naar jouw kanalen om hier het beste uit te halen. Ik geef je tools waarmee je direct content kunt maken, jouw netwerk kunt vergroten én geef ik je praktische tips hoe je jouw kanalen interessant houdt voor je volgers.

Prijs €95,- excl. BTW

ik wil een sessie boeken

Deze sessie van 1 uur vindt online plaats via Zoom en worden 1-op-1 gegeven. Vooraf bespreken we waar je tegenaan loopt en waar ik je mee kan helpen. De sessie is per uur uit te breiden en kunnen op verschillende momenten plaatsvinden.

Beeldbank

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het creëren van inspirerende beelden? Laat mij een beeldbank voor je fotograferen!

Vooraf bespreken we waar je focus ligt en waar je graag beelden van zou willen hebben. We nemen door wat er nodig is om deze beelden te schieten en maken een afspraak.

Ik kom naar jouw bedrijf en leg de bijzonderheden van jouw onderneming vast. Wat je verkoopt, waar je het verkoopt en indien gewenst wie het verkoopt; jou en je collega’s dus.

Wil je meer weten?
Stuur mij een offerte aanvraag waarin staat waarin staat wat voor onderneming je hebt, waar je de foto’s voor wilt gebruiken en hoeveel beelden ik voor je mag schieten.

ik wil meer informatie
Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close