Over mij

Ik vind het heerlijk om te koken, maar nog meer van het fotografisch vastleggen van al dat lekkers dat uit de keuken komt. Zo af en toe deel ik dit op deze website in blogs. Zelf ben fan van de vegetarische keuken. Niet omdat ik persé vegetariër wil zijn, maar ik heb gemerkt dat ik vlees en vis gewoon niet zo lekker vind. Oh en paddenstoelen hoef je bij mij niet mee aan te komen als alternatief, daar gruwel ik van.

Naast lekker eten hou ik enorm van muziek. Elke dag schalt er wel muziek door mijn speakers. Van jazz, klassiek en house, tot country en blues. Ik heb al aardig wat jaren in de DJ booth doorgebracht als Miss Deedy en geniet nog steeds enorm van de sporadische optredens die ik nog aanneem.

Creatieve duizendpoot

Fotografie

Mijn specialisatie is foodfotografie. Ik ben gespecialiseerd in het manipuleren van kunstlicht, maar ook in de beeldbewerking. Dit is een creatief aspect waar je veel mee kunt bereiken in een beeld en noem dit dan ook ‘spelen met licht.’ Ik kan je helpen aan prachtig beeldmateriaal van gerechten of toegepaste producten.

Met behulp van een goede briefing zorg ik ervoor dat de juiste sfeer wordt vastgelegd en kan ik al vroeg in het proces adviseren hoe de beelden toegepast kunnen worden.

Maar ook op locatie kan ik aan de slag. Zo leg ik voor foodbloggers gerechten vast, die liever in de keuken staan dan achter een camera. Ook fotografeer ik graag toffe horeca ondernemingen. Zoals een beachclub, koffiebar of lunchroom. Naast de menukaart kan ik ook perfecte (sfeer)beelden vastleggen die zijn te gebruiken voor social media, print en advertenties.

Waar en voor wie

Ik fotografeer voor food-gerelateerde bedrijven, foodblogs en magazines. Natuurlijk ook voor merken die hoogwaardige content nodig hebben van hun producten en gerechten en horeca ondernemers.

Grafische vormgeving

Voordat ik als zzp-er begon, heb ik meer dan 15 jaar als grafisch vormgever gewerkt bij studio’s, drukkerijen en intern als huisstijlbewaker gewerkt bij grote corporaties. Dankzij deze jarenlange ervaring kan ik lezen en schrijven met een drukker en jou uit de brand helpen met een goed eindproduct.

Ik ben heel goed in het maken van ontwerpen met een heldere opdracht. Doordat er een duidelijke opdracht ligt, kan ik snel werken en als beelddenker jouw wens omzetten in een visueel feestje.

Naast een creatief ontwerp, kan ik je helpen met het opmaken rapporten of jaarverslagen. Ik ga secuur te werk met jouw bestanden. Ik weet hoe ik snel informatie kan invoegen en (druk)bestanden kan leveren waar jij direct mee aan de slag kan. Adobe programma’s zoals InDesign, Illustrator en Photoshop hebben geen geheimen meer voor mij, dus kom maar op met jouw opdracht.

Waar en voor wie

Ik ontwerp voor de auteur die graag een kookboek wil laten ontwikkelen of voor de startende ondernemer die de eerste middelen voor het bedrijf nodig heeft, zoals visitekaartjes. Maar ook voor jou die een advertentie, nieuwe menukaart of een poster wilt laten ontwerpen voor een tof feest. Wil jij jouw eigen spelbord laten maken of je verzenddozen pimpen? Ik heb in de loop van jaren al zoveel (te) gekke dingen mogen maken, dat geen opdracht te gek is.

Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close