Over mij

Foodfotograaf Wendy van DeedyLicious op de Mandelabrug in Zoetermeer.

Wie ben ik

Ik ben Wendy Pronk, woonachtig in Zoetermeer en beter bekend als DeedyLicious. Al van kinds af aan ben ik aan het creëren. Ik hou van het maak-proces en het afleveren van perfecte plaatjes. Daarnaast hou ik van koken en het fotografisch vastleggen van alles wat uit de keuken komt. Dit is de perfecte combinatie om als foodfotograaf aan de slag te mogen gaan.

Ik ben fan van de vegetarische keuken. Niet omdat ik persé vegetariër wil zijn, maar ik heb de afgelopen jaren gemerkt dat ik vlees gewoon niet zo lekker vind.

Naast lekker eten hou ik ook enorm van muziek. Ik heb aardig wat jaren in de DJ booth doorgebracht als Miss Deedy en geniet nog steeds enorm van optredens.

Wat doe ik

Sinds 2017 werk ik als zelfstandig ondernemer en kun je mij inhuren als fotograaf & grafisch vormgever. Mijn grote liefdes zijn foodfotografie en horeca fotografie.

Ik fotografeer voor food-gerelateerde bedrijven en merken die hoogwaardige content nodig hebben van hun producten en gerechten. Maar ook leg ik elke dag wel iets vast waarvan ik het de moeite waard vindt om te fotograferen. Op mijn Instagram kun je dit volgen.

Daarnaast leer ik jou ook graag de kneepjes van het vak en kun je workshops foodfotografie & styling bij mij volgen en een je opgeven voor een masterclass Lightroom om jouw edit-skills nog meer te verbeteren.

Waar en voor wie

Vanuit mijn studio aan huis creëer ik werk voor diverse opdrachtgevers. Van grote bedrijven tot kleine, startende ondernemingen. Denk hierbij aan merken die content willen van hun producten in actie. Ik zorg ervoor dat de juiste sfeer wordt vastgelegd en denk mee in hoe de beelden gebruikt kunnen worden.

Maar ook op locatie ga ik aan de slag. Zo werk ik voor foodblfoggers die liever in de keuken staan dan achter de camera. Schiet op locatie beelden van producten in gebruik of sfeerbeelden die perfect zijn in te zetten voor social media en advertenties.

Ook leg ik graag toffe horeca ondernemingen vast zoals een beachclub, koffiebar of lunchroom.

Wil je weten welke diensten ik aanbied?

Diensten Deedylicious
Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close