Workshop foodfotografie particulier

Smaakt je gerecht heerlijk, maar lukt het niet om dit op beeld over te brengen?
Heb je een spiegelreflexcamera, maar weet je niet wat je er allemaal mee kunt?

Ik heb er erg veel van geleerd en vind het een aanrader!

DEBBIE VAN DEB’S BAKERY & KITCHEN

Wanneer je net begonnen bent met foodfotografie, zijn dit zo maar een paar vragen waar iedereen wel eens tegen aanloopt. Hoe fijn is het om antwoord te krijgen op ál deze vragen? Ik heb ze in één workshop samengevoegd! Tijdens de workshop is ruimte om specifieke problemen te behandelen.

Met de privé workshop foodfotografie die ik geef, leer je op een vriendelijke manier hoe je met jouw camera het beste resultaat kunt behalen. We gaan aan de slag met styling en maken gebruik van props. Je leert naar licht te kijken en hoe je in bijna alle omstandigheden prachtige foto’s kunt maken.

Privé workshop Zoetermeer

Currysoep met zoete aardappel en naan | www.deedylicious.nl

In de privé workshop foodfotografie gaan we (1 op 1) aan de slag om jouw camera beter te leren kennen. We stappen af van de automatische piloot en gaan het beste uit jouw camera halen. Ik geef je tips en tricks om te leren kijken naar lichtcompositie en het gebruik van props.

Tijdens de 3 uur durende workshop behandel ik een grote ergernis: werken met weinig licht. Indien gewenst kunnen we werken met kunstlicht. Je gaat daarnaast naar huis met inspiratie voor het gebruik van achtergronden, informatie over lenzen en het creatief gebruiken van je omgeving.

Prijs € 175

ik wil boeken

De workshop wordt gegeven in een ruimte waar we met gemak op 1,5 meter van elkaar kunnen werken.

Privé workshop op locatie

Gebakken rijst met spitskool en pinda-kokossaus | www.deedylicious.nl

Heb je interesse in de workshop foodfotografie, maar wil je deze graag op jouw eigen locatie volgen? Boek dan een privé workshop foodfotografie op locatie. Samen gaan we op jouw locatie op onderzoek uit of er meer uit je werkplek is te halen dan dat je nu doet en brengen het direct in de praktijk. 

We gaan met dezelfde onderwerpen als in de privé workshop foodfotografie aan de slag, maar ik kom naar je toe en je krijgt op de door jouw gekozen locatie les van mij. In 3 uur help ik je om out of de box te denken en geef je handvaten waardoor jouw fotografie nog spannender en persoonlijker wordt.

Prijs € 225

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus, kan ik lastig inschatten of jouw werkruimte groot genoeg is om op 1,5 meter samen te werken. Om risico van verspreiding van het virus tegen te gaan, kan ik op dit moment deze workshop niet geven en bied deze niet aan. De workshop kan ik wel 1-op-1 in Zoetermeer geven met het in acht houden van de maatregelen.

Ik kwam er achter dat er nog meer fijne plekken in huis waren om te fotograferen.

Linda van Lekker eten met linda

Haal nog meer uit je workshop!

Grafisch vormgever DeedyLicious

Beeldbewerking met Lightroom

Wil je leren hoe je jouw gemaakte foto’s perfect kunt bewerken in Adobe Lightroom?

Ik neem je in 1,5 uur mee door het programma Adobe Lightroom. Dit doen we op afstand via een live verbinden via Zoom. Ik laat je zien waar alle tools voor zijn en wat je hiermee kunt, zodat er geen geheimen meer zijn in dit indrukwekkende programma. Je leert ook hoe je jouw favoriete instelling kunt opslaan en zo een stijl kunt toepassen op al jouw foto’s. Heb je problemen waar je in het bewerken tegenaan loopt; je mag mij het hemd van het lijf vragen!

Prijs €125

Wil je dit onderdeel volgen zonder de privé workshop foodfotografie vooraf? Dat kan online via Zoom. Liever live deze workshop volgen? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

ik wil deze workshop volgen

Liever samen met een vriend of vriendin de workshop Foodfotografie volgen? De workshop kan aan maximaal 3 deelnemers gegeven. Alle prijzen op deze pagina zijn per persoon en excl. reiskosten >15 km vanaf Zoetermeer. Bij een reisduur langer dan 30 minuten reken ik €40 per uur reistijd.

Voor de aanvullende workshop Beeldbewerking met Lightroom heb je een computer nodig met daarop Adobe Lightroom Classic en de mogelijkheid om beeld van je camera op je computer te plaatsen.


Workshop in groepsverband

Op zoek naar een leuke activiteit voor jouw medewerkers, een leuk personeelsuitje of wil je jouw personeel betere foodfoto’s laten maken voor jouw restaurant? Boek eens een workshop in groepsverband.

Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close