Workshop foodfotografie

Smaakt je gerecht heerlijk, maar lukt het niet om dit op beeld over te brengen?
Heb je een spiegelreflexcamera, maar weet je niet wat je er allemaal mee kunt? Ben je een gevorderde fotograaf en wil je graag leren fotograferen met kunstlicht? Boek dan nu een workshop foodfotografie en leer op jouw niveau hoe je prachtige foto’s kunt maken!

De workshop foodfotografie wordt 1-op-1 gegeven en is aangepast naar jouw niveau

Workshop foodfotografie

Ben je net begonnen bent met foodfotografie? Dan kunnen dit zo maar een paar vragen zijn waar jij wel eens tegen aanloopt. Hoe fijn is het om antwoord te krijgen op álle vragen? Ik heb ze in één workshop samengevoegd! De workshop foodfotografie wordt 1-op-1 gegeven en is aangepast naar jouw niveau.

Ben je een gevorderde fotograaf?

Ook dan is dit een leerzame workshop en ga je naar huis boordevol inspiratie om thuis mee aan de slag te gaan! Tijdens de workshop is voldoende ruimte om specifieke problemen te behandelen. Geef deze door bij het aanmelden.

Met de privé workshop foodfotografie die ik geef, leer je spelenderwijs hoe je met jouw camera het beste resultaat kunt behalen. We gaan aan de slag met verschillende settings en styling en maken gebruik van props. Ik leer je naar licht te kijken en hoe je in bijna alle omstandigheden prachtige foto’s kunt maken.

Ik heb er erg veel van geleerd en vind het een aanrader!

DEBBIE VAN DEB’S BAKERY & KITCHEN
Boven aanzicht van kommetjes bloemkoolsoep
Kerstsfeer setting met een kopje cappuccino, vers gebakken croissant en een Klien flesje Gingerbread siroop van Monin ernaast. Op het kopje ligt een stokje kaneel.

Privé workshop foodfotografie Zoetermeer

In de privé workshop foodfotografie gaan we (1 op 1) aan de slag om jouw camera beter te leren kennen. We stappen af van de automatische piloot en gaan het beste uit jouw camera halen. Ik geef je tips en tricks om te leren kijken naar lichtcompositie en het gebruik van props.

Tijdens de 3 uur durende workshop behandel ik een grote ergernis: werken met weinig licht. Ben je gevorderd dan kunnen we werken met kunstlicht. Je gaat naar huis boordevol inspiratie voor het gebruik van achtergronden, welke lenzen je het beste kunt gebruiken en hoe je creatief gebruik kunt maken van je omgeving.

Ben je gevorderd of heb je specifieke onderdelen die je graag wilt behandelen? Geef het aan bij het aanmelden. De workshop is geheel op maat te maken naar jouw behoefte.

Prijs €315 excl. btw

ik wil boeken

Privé workshop foodfotografie op locatie

Heb je interesse in de workshop foodfotografie, maar wil je deze graag op jouw eigen locatie volgen? Boek dan een privé workshop foodfotografie op locatie. Samen gaan we op jouw locatie op onderzoek uit of er meer uit je werkplek is te halen dan dat je nu doet en brengen het direct in de praktijk. 

We gaan met dezelfde onderwerpen als in de privé workshop foodfotografie aan de slag, maar ik kom naar je toe en je krijgt op de door jouw gekozen locatie les van mij. In 3 uur help ik je om out of de box te denken en geef je handvaten waardoor jouw fotografie nog spannender en persoonlijker wordt.

Ben je gevorderd of heb je specifieke onderdelen die je graag wilt behandelen? Geef het aan bij het aanmelden. De workshop is geheel op maat te maken naar jouw behoefte.

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om de workshop op locatie te boeken

Ik kwam er achter dat er nog meer fijne plekken in huis waren om te fotograferen.

Linda van Lekker eten met linda

Haal nog meer uit je workshop!

Grafisch vormgever DeedyLicious

Masterclass Beeldbewerking met Lightroom

Wil je leren hoe je jouw gemaakte foto’s perfect kunt bewerken in Adobe Lightroom?

Ik neem je in 1,5 uur mee door het programma Adobe Lightroom. Dit doen we op afstand via een live verbinding via Zoom. Ik laat je zien waar alle tools voor zijn en wat je hiermee kunt. Hierdoor zijn er na afloop geen geheimen meer voor jou in dit indrukwekkende programma. Je leert hoe je jouw favoriete instelling kunt opslaan en zo een stijl kunt toepassen op al jouw foto’s. Heb je problemen waar je in het bewerken tegenaan loopt? Je mag mij het hemd van het lijf vragen!

Prijs €175 excl. btw

Dit onderdeel kun je ook volgen zonder de privé workshop foodfotografie vooraf.

ik wil deze masterclass volgen

Genoemde prijzen zijn per persoon en excl. 21% BTW. Wil je liever samen met een vriend of vriendin de workshop Foodfotografie volgen? De workshop wordt aan maximaal 3 deelnemers gegeven op de locatie in Zoetermeer. Tegen meerprijs kan de workshop ook op locatie worden gegeven. Stuur mij een mail voor meer informatie.

Voor de aanvullende Masterclass Beeldbewerking met Lightroom heb je een computer nodig met daarop Adobe Lightroom Classic en de mogelijkheid om beeld van je camera op je computer te plaatsen.


Workshop in groepsverband

Op zoek naar een leuke activiteit voor jouw medewerkers, een leuk personeelsuitje of wil je jouw personeel betere foodfoto’s laten maken voor jouw restaurant? Boek eens een workshop in groepsverband. Ook heel leuk als creatief uitje voor jouw team.

Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close