Disclaimer

Copyright

Alle informatie en foto’s die je hier kunt vinden zijn gemaakt door mijzelf of in opdracht voor DeedyLicious, tenzij anders is vermeld. Niets mag zonder mijn toestemming worden gebruikt of gekopieerd. Wil je een beeld gebruiken? Vraag hier vooraf toestemming voor en link altijd naar de website www.deedylicious.nl.

Reviews

Wanneer ik een item heb gekregen om te proberen, vermeld ik dit altijd onderaan de post. Ik plaats geen producten waar ikzelf niet enthousiast van word. Wanneer ik deze op social media deel gebruik ik de hashtag #gekregen.

Affiliate

Op de site maak ik gebruik van een affiliatie links. Dit is een link die naar een webshop gaat, waarmee ik een klein percentage verdien van jouw aankoop. Dit heeft geen gevolgen voor jouw aankoopprijs. Deze is hetzelfde als wanneer je er zelf naartoe zou gaan. Wil je dit liever niet? Ga dan naar de webshop en zoek handmatig het artikel op. Er is dan geen link meer met mijn website. Ondanks dat ik hier een paar centen mee kan verdienen; ik plaats geen producten waar ik zelf niet enthousiast van word.

Sponsored

In het geval van advertorials (gesponsorde blogs) vermeld ik dit altijd aan het begin van de blog met ‘SPONSORED.’ Uiteraard komen in deze categorie alleen maar blogs voor waar ikzelf ook achter sta. Ondanks dat ik hier geld mee verdien, wil ik wel een eerlijk beeld geven van de dingen waar ik blij en enthousiast van wordt. Ik plaats dus alleen maar een sponsored blog als het ook echt iets is, waar mijn interesse naar uitgaat en waar ik blij van word. Wanneer ik op social media hier iets over vermeld, vermeld ik de hashtag #spon.

Vragen of opmerkingen

De blogs van DeedyLicious worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld, maar het kan natuurlijk een keer gebeuren dat er iets niet klopt. Aan de inhoud van de DeedyLicious kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Heb je vragen of opmerkingen? Je mag mij altijd een mail sturen via het contactformulier.

Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close