Horeca fotografie

Ben je op zoek naar iemand die jouw gerechten, drankjes én horecagelegenheid perfect kan vastleggen op de foto? Boek dan deze lekkerbek om jouw horeca fotografie te verzorgen.

Serie foto's gemaakt tijdens een horecashoot. Je ziet een barman een rode cocktail klaarmaken en het eindresultaat presenteren.

Laat het beste van jouw restaurant, koffiebar of beachclub zien door middel van uitnodigingen foto’s. Tijdens een horeca reportage beweeg ik mij door het restaurant om, naast de gerechten, ook de ambiance vast te leggen en de kleine details te onthullen die jouw bedrijf zo bijzonder maken. Hierbij leg ik niet alleen de culinaire creaties vast, maar ook de sfeer en verfijnde details die jouw onderneming zo speciaal maken.

Of het nu gaat om het aantrekken van nieuwe gasten, het delen op sociale media of het versterken van jouw bedrijfsimago, samen zorgen we ervoor dat de foto’s perfect aansluiten bij jouw doelstellingen. De extra dimensie die ik aan mijn werk toevoeg, ligt in het vastleggen van de essentie die jouw zaak uniek maakt, en dit alles met een scherp oog voor detail. Voorafgaand aan de reportage plannen we een gesprek om te bepalen hoe je de beelden specifiek wilt inzetten.

Neem contact met mij op
Foodfotograaf Wendy Pronk ook wel bekend als DeedyLicious, zittend op een tafel met haar camera in haar hand.

Professioneel vastgelegd

Wanneer je DeedyLicious inhuurt voor horeca fotografie voor jouw horecaonderneming, weet je dat het goed komt. Ik kom met professionele apparatuur langs om tijdens deze shoot op hoge kwaliteit beelden te kunnen vastleggen.

De beelden die hieruit voortkomen, krijg je in hoge kwaliteit aangeleverd en zijn perfect te gebruiken voor zowel social media en website, als drukwerk.

Sfeer vangen tijdens horeca fotografie

Ik hou ervan om sfeer te vangen. Dus naast jouw gerechten en drankjes vast te leggen, pak ik graag ook sfeer -en actieshots mee. Denk hierbij aan mensen die aan het werk zijn en mooie doorkijkjes of sfeerhoekjes van jouw horeca onderneming.

Deze foto’s lenen zich uitstekend voor gebruik op sociale media, waar ze jouw volgers en potentiële nieuwe gasten een indruk geven van jouw fantastische horecazaak. Heb je specifieke wensen over wat ik moet vastleggen? Of wil je de foto’s op een bepaalde manier laten bewerken? Laat het me weten tijdens ons gesprek voorafgaand aan de fotoshoot.

Ik wil graag meer weten!

Neem contact met mij op

Tarieven horeca fotografie

Bij DeedyLicious kun je terecht voor al jouw horeca fotografie. Ik werk met 2 gemakkelijke pakketten die diverse soorten ondernemers kunnen helpen.

Horeca fotografie Small

€375

  • Intake gesprek
  • Documentatie met tips voor de shoot
  • Fotoshoot 2 uur
  • Online beeldbank om te selecteren
  • Inclusief max. 20 HR bestanden
Small pakket

Horeca fotografie Medium

€695

  • Intake gesprek
  • Documentatie met tips voor de shoot
  • Fotoshoot 4 uur
  • Online beeldbank om te selecteren
  • Inclusief max. 40 HR bestanden
medium pakket

Prijzen geldig t/m 31 december 2024. Excl. BTW, reiskosten à 0,50 p/km en eventuele parkeerkosten. De genoemde prijzen op deze pagina zijn voor de fotoshoot op 1 locatie, inclusief nabewerking en gebruiksrechten van de afgeleverde beelden. Toch liever extra beelden afnemen van de gedane fotoshoot? Dat kan uiteraard tegen een meerprijs van €15 excl. BTW per foto.

Op zoek naar een langdurige samenwerking?

Misschien vind je één fotoshoot niet voldoende en wil je het liefst elk kwartaal of elke maand nieuwe foto’s ontvangen. Dit is super handig wanneer je bijvoorbeeld een maandmenu hebt en hier regelmatig nieuwe foto’s van wilt delen. Of wanneer je graag je social media kanaal laat meegaan met de seizoenen.

Wil je het hele jaar rond dezelfde stijl van fotografie communiceren die je kunt gebruiken voor social media, website en print? Nodig mij uit om bespreken wat ik voor je kan betekenen.

let’s connect!

Bekijk hieronder een selectie uit mijn portfolio

KLIK OP EEN FOTO VOOR EEN GROTERE WEERGAVE

Foto van barkeeper die cocktail uitschenkt in cocktailgals die op de bar staat. | horeca fotografie in opdracht

Let’s Shoot!

Boek nu jouw horecashoot!

DeedyLicious heeft al succesvol samengewerkt met BEACH Noordwijk, Karaf Food & Drinks, Landgoed Marquette en vele anderen.

Is dit niet precies wat je zoekt?

Bekijk mijn speciale pagina met een overzicht van al mijn diensten en kom meer te weten over wat DeedyLicious voor jouw bedrijf kan betekenen. Van het vastleggen van de heerlijke culinaire wereld in foodfotografie tot het creëren van prachtige portretten in mijn portretfotografie. Mijn werk als grafisch vormgever zou ook wel eens interessant voor je kunnen zijn. Klik hier om mijn diensten te ontdekken en zie hoe ik met mijn camera en design smaakvolle momenten tot leven breng. Wil je meer bekijken? Volg mij dan op Instagram!

Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close