Grafisch ontwerp / DTP

Of je nu een magazine wilt laten ontwerpen, visuele / digitale / social media content nodig hebt of een advertentie in de krant wilt plaatsen; DeedyLicious kan helpen om jouw bedrijf professioneel in de markt te zetten. Al meer dan 15 jaar werk ik als grafisch vormgever en heb een neus voor mooie uitingen.

Ik ben als freelance grafisch ontwerper in te huren voor al jouw (spoed)klussen. Heb je een tof project waar ik aan kan werken? Stuur een mail en wie weet drinken we binnenkort een kop koffie om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.

Ik heb een toffe opdracht
Weekend eBook Francesca Kookt | www.deedylicious.nl

Naast grafisch vormgever ben ik werkzaam als fotograaf en kan je met diverse diensten ondersteunen.

Bij DeedyLicious kun je terecht voor het totaalpakket.
Francesca Kookt portrait by DeedyLicious

Eetkalender Francesca Kookt

Dit ‘kookboek’ is een project van Francesca Kookt en mij samen. Vijf jaar lang hebben wij deze toffe familieplanner gemaakt met daarin recepten voor het hele gezin. Aangevuld met tips voor kliekjes, seizoensgroenten en variaties op recepten.

Door mijn ervaring in de grafische industrie, wist ik waar ik op moest letten in het proces, om een kalender af te leveren die handig is in gebruik. Het ontwerp is geheel door DeedyLicious verzorgd.

Flyer Middin

Vormgeving Middin

Ik werk in opdracht voor Middin als een van hun vaste vormgevers.

Ik ondersteun de organisatie met het ontwerpen van diverse uitingen, zoals flyers, brochures, klapfolders en advertenties. Alles binnen de bestaande huisstijl van het bedrijf.

Ook het maken van infographics, zogenoemde ‘praatplaten’ komen veelal van mijn hand. Samen zorgen we ervoor dat de uitingen duidelijk en goed te begrijpen zijn voor zowel cliënten, begeleiders als familie.

Visitekaartjes Karaf Utrecht

Logo & huisstijl Restaurant Karaf

Voor restaurant Karaf in Utrecht heb ik het logo en de huisstijl mogen ontwerpen. Hieronder viel het ontwerp van de kaartjes, menukaart en de branding.

Het tropische beeld, dat ik in de huisstijl heb gebruikt, is op behang geprint en siert nu de achterwand in het restaurant.

Naast het ontwerp, heb ik ook de fotografie voor mijn rekening genomen.

Website Restaurant Karaf

Website
Restaurant Karaf

Naast het nieuwe logo en huisstijl heb ik de website mogen verzorgen, waarin de menukaart is opgenomen én een module in is verwerkt waarmee de gast gemakkelijk kan reserveren.

Deedy's dagboek | www.deedylicious.nl

eBooks
Francesca kookt

Voor Francesca Kookt heb ik diverse eBooks mogen maken die via haar webshop zijn te downloaden. Met handige navigatie waarin je gelijk door kunt klikken naar en een recept.

Begeleid met banners voor op de website én mooie visuals die de potentiële koper een inkijkje in het binnenwerk geeft.

Wat kan ik voor je betekenen?

Grafisch ontwerp / DTP

  • online & offline
  • boeken
  • magazines
  • advertenties
  • huisstijl
  • digitale content
Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close