Samenwerken

Let’s stay in touch!

Ik vind het altijd leuk om samen te werken aan nieuwe projecten. Dit kan het bedenken van recepten zijn, maar ook het reviewen van producten, restaurants in de regio Haaglanden of prachtige locaties. Sta jij ook te springen om samen te werken met zo’n creatieve blog? Stuur dan snel een mail! Klik op de button of gebruik het contactformulier.

stuur een mail

DeedyLicious, where music, food & design meet

Op DeedyLicious bedenk ik lekkere recepten, neem de lezer mee op pad en hou ze op de hoogte van mooie dingen in de breedste zin van het woord. Dit doe ik op de blog, maar gebruik hiernaast ook social media om te delen wat ik allemaal voor tofs ontdek. Met mijn kwaliteiten als fotograaf breng ik professioneel over hoe lekker iets kan zijn, hoe mooi de hotspot is waar ik op dat moment mijn buik vol zit te eten of waar ik vakantie aan het vieren ben. Tijdens reizen neem ik de lezer echt mee in mijn koffer en dompel ze onder in het land, het eten en de cultuur.

There’s music in there

Met mijn ervaring als DJ (>10 jaar ) vind ik het geweldig leuk om op de blog nog een beetje de DJ uit te hangen. Daarom post ik bij elk recept dat op de blog komt, een bijpassende muziektip. Soms maak ik een hele afspeellijst voor de lezer, zodat deze tijdens een BBQ of feestje de blits maakt met bijpassende muziek. Meer lezen over Miss Deedy? Check de pagina.

Design

Als grafisch vormgever zit het in mijn bloed om mooie dingen te maken. Op de blog komt dit vooral naar voren door de fotografie, maar ik doe meer dan dat. Ik kan naast fotograferen ook ontwerpen, maar wat dacht je van stopmotion filmpjes maken of creative content ontwerpen voor jouw merk? De mogelijkheden zijn oneindig. Wil je meer te weten komen, neem dan zeker even contact op.

Je kunt bij DeedyLicious ook terecht voor:

Close
DeedyLicious © Copyright 2020. All rights reserved.
Close