Samenwerken

Pers en producten

Wil je samenwerken met DeedyLicious? Heb je een product dat je mij vrijblijvend wilt toesturen, wil je mij toevoegen aan jouw perslijst of uitnodigen voor een tof event?

Op DeedyLicious bedenk ik lekkere recepten, neem ik de lezer mee op pad en hou ze op de hoogte van mooie dingen in de breedste zin van het woord. Dit doe ik op de blog (rond de 10.000 bezoekers p/mnd), maar ik gebruik hiernaast ook social media (1.900 volgers Instagram) om te delen wat ik allemaal voor tofs ontdek. Met mijn kwaliteiten als fotograaf breng ik op professionele wijze over hoe lekker of mooi iets kan zijn.

Wil je mij iets toesturen? Stuur mij dan een mail of voeg info@deedylicious.nl toe aan jouw perslijst.

ik heb iets leuks voor Deedylicious

Sponsored post / Adverteren

Heb je interesse in een betaalde samenwerking op de blog? Denk aan recepten maken met jouw product, jouw (non food)product gebruiken in foto’s, het maken van professionele foto’s voor jouw website en social media? Maar ook het bezoeken van restaurants of locaties in de regio Haaglanden. Ook is er banner ruimte in te kopen op de blog.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ik wil samenwerken met deedylicious

Grafisch ontwerp

Ik ben opgeleid als grafisch vormgever en het zit het in mijn bloed om mooie dingen te maken. Op de blog komt dit vooral naar voren door de fotografie, maar ik doe meer dan dat. Ik kan jouw bedrijf als grafisch vormgever perfect helpen met ontwerpen voor print, maar ook creative content voor jouw social media en website. De mogelijkheden zijn oneindig.

Wil je meer te weten komen, klik op de button.

Grafisch ontwerp

DJ Miss Deedy

Met mijn ervaring als DJ Miss Deedy (>10 jaar ) vind ik het tof om op de blog nog een beetje de DJ uit te hangen. Daarom post ik bij elk recept dat op de blog komt, een bijpassende muziektip.

Je kunt mij inhuren als DJ voor jouw eigen houseparty, check daarvoor de sociale pagina.

DJ Miss Deedy

Meer weten over de diensten van DeedyLicious?

diensten deedylicious
Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close