Foodfotografie

Foto’s die je doen watertanden en je volgers inspireren om jouw product te gebruiken? Dát doet foodfotografie voor jouw bedrijf! Ik werk met diverse ondernemers om gerechten en producten zo lekker mogelijk in de markt te zetten.

Dankzij mijn jarenlange ervaring als foodfotograaf, kan ik je helpen door gerechten en food-gerelateerde producten sfeervol vast te leggen. Met mijn expertise tover ik gerechten tot een smakelijke foto. Zélfs diegene die er op het eerste oog niet zo fraai uitzien. Wil je een product verkopen? Denk dan eens aan sfeervolle productfotografie, om jouw gerecht of product in te laten shinen.

DeedyLicious werkt samen met kleine en grote ondernemers

Ben je benieuwd wat ik op het gebied van foodfotografie voor jou kan betekenen?
neem contact op voor meer informatie of vraag gelijk een offerte aan!
ik wil een offerte

Foodfotografie voor jouw merk, supermarkt, delicatessenwinkel, voedingsplatform of blog

Heb je als merk, supermarkt, delicatessenwinkel, voedingsplatform of blogger content nodig voor je websites, social media of print? Vele tevreden ondernemers zijn je reeds voorgegaan en hebben DeedyLicious benaderd om hun foodfotografie te verzorgen.

DeedyLicious is er ook voor receptontwikkeling op maat. Ik werk solo, maar heb ervaren ondernemers in mijn netwerk om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen. Neem contact op als je ook unieke creatieve content wilt laten maken.

Foodfotografie samenwerkingen

De afgelopen jaren heb ik met veel mooie bedrijven mogen samenwerken. Waaronder Sissy-Boy, Mailtails, Chello Limoncello, Foodelicious, Lidl, Fruit Forest, Smaeck en Xenos. Ik verzorgde de foodfotografie voor deze bedrijven, soms in combinatie met receptontwikkeling of productfotografie.


Ik ben supertrots dat ik de vaste foodfotograaf ben van Francesca Kookt. Tijdens onze kookdagen tovert Francesca soms tot wel 10 recepten uit haar keuken, die ik gelijk op de foto zet. Ik werk met verschillende achtergronden en verzorg de styling. Ik zorg dat de beelden dezelfde week bewerkt klaarstaan om te gebruiken.

In samenwerking met Francesca heb ik o.a. voor de volgende opdrachtgevers mogen fotograferen:

en vele andere bedrijven.

DIT WIL IK OOK!

Bekijk een selectie uit mijn portfolio

Food

Drinks

Zoek je een
horeca fotograaf?

Kijk dan eens op deze pagina.

Zoek je een
product fotograaf?

Kijk dan eens op deze pagina.
Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close