Foodfotografie

Foto’s die je doen watertanden en je volgers inspireren om een product te gebruiken? Dát doet foodfotografie voor jouw bedrijf! Ik werk met diverse ondernemers om gerechten en producten zo lekker mogelijk in de markt te zetten.

Dankzij mijn jarenlange ervaring als foodfotograaf, kan ik je helpen door gerechten en food-gerelateerde producten sfeervol vast te leggen. Met mijn expertise tover ik gerechten tot een smakelijke foto, zélfs diegene die er op het eerste oog niet zo fraai uitzien. Wil je een product verkopen? Denk dan eens aan sfeervolle productfotografie, om jouw gerecht of product in te laten shinen.

DeedyLicious werkt samen met kleine en grote ondernemers

Ben je benieuwd wat ik op het gebied van foodfotografie voor jou kan betekenen?
neem contact op voor meer informatie of vraag gelijk een offerte aan!
ik wil een offerte

Foodfotografie voor jouw merk, supermarkt, delicatessenwinkel, voedingsplatform of blog

Heb je als merk, supermarkt, delicatessenwinkel, voedingsplatform of blogger content nodig voor je websites, social media of print? Hiervoor kun je bij DeedyLicious terecht. In de afgelopen jaren heb ik voor diverse ondernemers en supermarktketens foodfotografie mogen verzorgen.

Ik kan je daarnaast ook helpen met het ontwikkelen van recepten. Neem contact op voor de mogelijkheden. Ik werk samen met een ijzersterk team om jouw onderneming te ondersteunen bij het ontwikkelen van creatieve content waar jouw volgers direct mee aan de slag willen gaan.

Foodfotografie samenwerkingen

De afgelopen jaren heb ik met veel mooie bedrijven mogen samenwerken, waaronder Foodelicious, Lidl, Nutrition works, Smaeck en Xenos. Ik verzorgde de foodfotografie voor deze bedrijven, soms in combinatie met receptontwikkeling of productfotografie.


Ik ben supertrots dat ik de vaste foodfotograaf ben van Francesca Kookt. Tijdens onze kookdagen tovert Francesca soms tot wel 10 recepten uit haar keuken, die ik gelijk op de foto zet. Ik werk met verschillende achtergronden, verzorg de styling en zorg dat de beelden dezelfde week bewerkt voor haar klaarstaan om te gebruiken.

In samenwerking met Francesca heb ik o.a. voor BK Cookware, Big Green Egg, Jumbo, Kitchenaid, Optimel, Plus, Santa Maria, Sage appliances en vele andere bedrijven, foodfotografie mogen verzorgen.

DIT WIL IK OOK!

Bekijk een selectie uit mijn portfolio

Food

Drinks

Zoek je een
horeca fotograaf?

Kijk dan eens op deze pagina.

Zoek je een
product fotograaf?

Kijk dan eens op deze pagina.
Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close