Foodfotografie

Foto’s die je doen watertanden en je volgers inspireren om jouw product te gebruiken? Dát doet foodfotografie voor jouw bedrijf! Ik werk met diverse soorten ondernemers om gerechten en producten zo lekker mogelijk in de markt te zetten.

Pavlova met daarop een flinke klodder yoghurt die net over de rand sijpelt, en rode en witte druiven er boven op met wat blaadjes munt er tussen | foodfotografie voor Francesca Kookt door deedylicious.nl
Detail van rode en groene druiven | foodfotografie door DeedyLicious
Pavlova met daarop een flinke klodder yoghurt die net over de rand sijpelt, en rode en witte druiven er boven op met wat blaadjes munt er tussen | foodfotografie voor Francesca Kookt door deedylicious.nl

Dankzij mijn jarenlange ervaring als foodfotograaf, kan ik je helpen door gerechten en food-gerelateerde producten sfeervol vast te leggen. Met mijn expertise tover ik gerechten tot een smakelijke foto. Zélfs diegene die er op het eerste oog niet zo fraai uitzien. Wil je een product verkopen? Denk dan eens aan sfeervolle productfotografie, om jouw gerecht of product in te laten shinen.

Een professionele foodfotograaf is een waardevolle aanwinst voor elke food gerelateerde onderneming 

Wil je ook investeren in de toekomst?
neem contact op voor meer informatie of vraag gelijk een offerte aan!
ik wil een offerte

Als food gerelateerde ondermening, ben jij constant bezig met het creëren van nieuwe en heerlijke producten en/of gerechten om je publiek te verrassen en te verleiden.

Een belangrijk aspect bij het presenteren van eten is het gebruik van foodfotografie. Door middel van professionele beelden kun je perfect de smaken en texturen van gerechten laten zien aan jouw publiek. Een professionele foodfotograaf is dan ook een waardevolle aanwinst voor elke food gerelateerde onderneming. 

Schaaltje met yoghurtdip met harissa en hummus, op een houten plankje met een lepeltje, wat flatbreat, potje milde harissa van SOUQ en verse koriander ernaast | Recept en foodfotografie door DeedyLicious

Foodfotografie voor jouw merk, supermarkt, delicatessenwinkel, voedingsplatform of blog

Heb je als merk, supermarkt, delicatessenwinkel, voedingsplatform of blogger content nodig voor je websites, social media of print? Vele tevreden ondernemers zijn je reeds voorgegaan en hebben DeedyLicious benaderd om hun foodfotografie te verzorgen.

DeedyLicious is er ook voor receptontwikkeling op maat. Ik werk solo, maar heb ervaren ondernemers in mijn netwerk om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen. Neem contact op als je ook unieke creatieve content wilt laten maken.

Waarom zou je foodfotografie uitbesteden?

Het inhuren van een ervaren foodfotograaf is een waardevolle investering voor elk food gerelateerd bedrijf. Het helpt niet alleen bij het verkopen van je producten of gerechten, maar versterkt ook de merkidentiteit en helpt je opvallen op sociale media.

Voor jou als food ondernemer is het belangrijk om te weten dat het oog van jouw klanten ook iets willen. Een mooie, professionele foto van een gerecht kan het verschil maken tussen iemand die besluit om jouw product te kopen / jouw gerecht te maken of om iets anders uit het schap te pakken of een ander recept te koken.

Daarnaast bespaart het je tijd en is het een investering in de toekomst. Want door het inhuren van een professionele foodfotograaf kun je de kwaliteit van je content verhogen en je bedrijf naar een hoger niveau tillen. Deze investering zal zichzelf op de lange termijn terugverdienen.

Foodfotograaf Wendy Pronk ook wel bekend als DeedyLicious, zittend op een tafel met haar camera in haar hand.

Over DeedyLicious

Ik ben Wendy, het gezicht achter DeedyLicious. Ik ben een professionele foodfotograaf gespecialiseerd in het vastleggen van gerechten en ingrediënten.

Ik werk al jaren samen met diverse soorten ondernemers om hun merkidentiteit te versterken en hun producten op de markt te brengen. Ik lever hoge kwaliteit foto’s af, die de schoonheid en smaak van gerechten en ingrediënten weergeven. Ben je op zoek naar professionele foodfotografie voor jouw onderneming? Neem dan zeker contact met mij op om te bespreken hoe we samen kunnen werken.

ik wil een offerte

Bekijk een selectie uit mijn portfolio

Food

Drinks

Foodfotografie samenwerkingen

De afgelopen jaren heb ik met veel mooie bedrijven mogen samenwerken. Waaronder Sissy-Boy, Mailtails, Chello Limoncello, Foodelicious, Lidl, Fruit Forest, Smaeck en Xenos. Ik verzorgde de foodfotografie voor deze bedrijven, soms in combinatie met receptontwikkeling of productfotografie.


Ik ben supertrots dat ik de vaste foodfotograaf ben van Francesca Kookt. Tijdens onze kookdagen tovert Francesca de lekkerste recepten uit haar keuken, die ik gelijk op de foto zet. Ik werk met verschillende achtergronden en verzorg de styling. Tevens zorg ik ervoor dat de beelden dezelfde week bewerkt klaarstaan om te gebruiken.

In samenwerking met Francesca heb ik o.a. voor de volgende opdrachtgevers mogen fotograferen:

en vele andere bedrijven.

DIT WIL IK OOK!

Zoek je een
horeca fotograaf?

Kijk dan eens op deze pagina.

Zoek je een
product fotograaf?

Kijk dan eens op deze pagina.
Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close