Foodfotografie

Foto’s die je doen watertanden, foto’s die jouw volgers inspireren om jouw product te gebruiken en foto’s die ervoor zogen dat kijkers jouw recept willen maken? Dát doet foodfotografie voor jouw bedrijf! Al meer dan 7 jaar werk ik als foodfotograaf en werk ik nauw samen met diverse soorten ondernemers om gerechten en producten zo lekker mogelijk in de markt te zetten.

Een professionele foodfotograaf is een waardevolle aanwinst voor elke food gerelateerde onderneming 

Als foodfotograaf kan ik je helpen door gerechten en food-gerelateerde producten in combinatie met gerechten, sfeervol vast te leggen. Met mijn jarenlange ervaring en expertise tover ik gerechten tot een smakelijke foto. Wil je een product verkopen? Denk dan eens aan sfeervolle productfotografie, om jouw product in te laten shinen.

say no more: ik wil dit!

Hallo food onderneming!

Jij bent constant bezig met het creëren van nieuwe en heerlijke gerechten of producten om jouw publiek mee te verrassen en te verleiden. Een belangrijk aspect bij het presenteren van dat eten is het gebruik van foodfotografie.

Door middel van professionele foto’s kun jij perfect de smaken en texturen van gerechten laten zien aan jouw publiek. Een professionele foodfotograaf is dan ook een waardevolle aanwinst voor elke food gerelateerde onderneming.

ik wil een offerte
Schaaltje met yoghurtdip met harissa en hummus, op een houten plankje met een lepeltje, wat flatbreat, potje milde harissa van SOUQ en verse koriander ernaast | Recept en foodfotografie door DeedyLicious

Foodfotografie voor jouw merk, supermarkt, delicatessenwinkel, voedingsplatform of blog

Als merk, supermarkt, delicatessenwinkel, voedingsplatform of blogger heb je content nodig voor je websites, social media of print. Vele tevreden ondernemers zijn je reeds voorgegaan en hebben DeedyLicious benaderd om hun foodfotografie te verzorgen.

DeedyLicious is er ook voor receptontwikkeling op maat. Ik werk solo, maar heb ervaren ondernemers in mijn netwerk om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen. Neem contact op als je ook unieke creatieve content wilt laten maken.

Waarom zou je foodfotografie uitbesteden?

Het inhuren van een ervaren foodfotograaf is een waardevolle investering voor elk food gerelateerd bedrijf. Het helpt niet alleen bij het verkopen van je producten of gerechten. Het versterkt ook de merkidentiteit en het helpt je jouw bedrijf of merk meer op te vallen op de mediums waar je deze deelt.

Voor jou als food ondernemer is het belangrijk om te weten dat het oog van jouw klanten ook iets willen. Een mooie, professionele foto van een gerecht kan het verschil maken tussen iemand die besluit om jouw product te kopen / jouw gerecht te maken. Een belangrijk keuzemoment dus!

Daarnaast bespaart het je tijd en is het een investering in de toekomst. Want door het inhuren van een professionele foodfotograaf kun je de kwaliteit van je content verhogen en jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Deze investering zal zichzelf op de lange termijn terugverdienen.

Foodfotografie samenwerkingen

De afgelopen jaren heb ik met veel mooie bedrijven mogen samenwerken. Waaronder Sissy-Boy, Mailtails, Chello Limoncello, Foodelicious, Lidl, Fruit Forest, Smaeck en Xenos. Ik verzorgde de foodfotografie voor deze bedrijven, soms in combinatie met receptontwikkeling of productfotografie.


Ik ben supertrots dat ik de vaste foodfotograaf ben van Francesca Kookt. Tijdens onze kookdagen tovert Francesca de lekkerste recepten uit haar keuken, die ik gelijk op de foto zet. Ik werk met verschillende achtergronden en verzorg de styling. Tevens zorg ik ervoor dat de beelden dezelfde week bewerkt klaarstaan om te gebruiken.

In samenwerking met Francesca heb ik o.a. voor de volgende opdrachtgevers mogen fotograferen:

DIT WIL IK OOK!

Bekijk een selectie uit mijn portfolio

Food

Drinks

Niet precies wat je zocht?

Bekijk dan gerust mijn speciale pagina met al mijn diensten. Van het vastleggen van de smakelijke wereld van eten in foodfotografie tot het vastzetten van prachtige portretten in portretfotografie. Mijn werk als grafisch vormgever kan mogelijk ook interessant voor je zijn. Klik hier om mijn diensten te bekijken en ontdek hoe ik met mijn camera en creativiteit smaakvolle momenten tot leven breng. Wil je meer zien? Volg mij dan op Instagram!

Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close