Foodfotografie

Foto’s die je doen watertanden en inspireren om een product te gebruiken? Dát doet foodfotografie voor je! Ik werk met diverse ondernemers om gerechten en producten zo lekker mogelijk in de markt te zetten.

Door mijn jarenlange ervaring kan ik jouw gerechten en producten in het zonnetje zetten door ze prachtig te fotograferen. Met mijn expertise kan ik gerechten, zélfs diegene die er op het eerste oog niet zo fraai uitzien, omtoveren tot een smakelijke foto. Denk hierbij ook aan verhalende productfotografie, om jouw product in te laten shinen.

ik wil een offerte

DeedyLicious werkt samen met kleine en grote ondernemers

benieuwd wat ik op het gebied van foodfotografie voor jou kan betekenen?
neem contact op voor meer informatie of vraag gelijk een offerte aan!

Wanneer je als merk, supermarkt, delicatessenwinkel, voedingsplatform of blogger content nodig hebt voor websites, social media of print, kun je bij DeedyLicious terecht. Voor diverse ondernemers en supermarktketens heb ik reeds de foodfotografie mogen verzorgen.

Daarnaast kan ik ook de receptontwikkeling voor mijn rekening kan nemen. Neem gerust contact op of kijk hier eens. Ik werk samen met een ijzersterk team om jouw onderneming te ondersteunen bij het ontwikkelen van creatieve content waar jouw volgers direct mee aan de slag willen gaan.

Samenwerkingen

In de afgelopen jaren heb ik met veel bedrijven mogen samenwerken, waaronder Foodelicious, Lidl, Nutrition works, Smaeck en Xenos. Ik maakte foodfoto’s voor ze, soms in combinatie met receptontwikkeling of productfotografie.


Supertrots ben ik dat ik de vaste foodfotograaf ben van Francesca Kookt. Tijdens kookdagen tovert Francesca tot wel zo’n 10 recepten uit haar keuken, die ik gelijk op de foto zet. Ik werk met verschillende achtergronden, verzorg de styling en zorg dat de beelden dezelfde week bewerkt voor haar klaarstaan om te gebruiken.

In samenwerking met Francesca heb ik o.a. voor BK Cookware, Big Green Egg, Jumbo, Kitchenaid, Optimel, Santa Maria en vele andere bedrijven, foodfotografie mogen verzorgen.


Bekijk hieronder een selectie uit mijn portfolio

Zoek je een horeca fotograaf?

Kijk dan eens op deze pagina.
Close
DeedyLicious © Copyright 2020. All rights reserved.
Close