Foodfotografie

Foto’s die je doen watertanden en inspireren om een product te gebruiken? Dát doet foodfotografie voor je! Ik werk met diverse ondernemers om gerechten en producten zo lekker mogelijk in de markt te zetten.

Door mijn jarenlange ervaring kan ik jouw gerechten en producten in het zonnetje zetten door ze prachtig te fotograferen. Met mijn expertise kan ik gerechten, zélfs diegene die er op het eerste oog niet zo fraai uitzien, omtoveren tot een smakelijke foto. Denk hierbij ook aan verhalende productfotografie, om jouw product in te laten shinen.

DeedyLicious werkt samen met kleine en grote ondernemers

benieuwd wat ik op het gebied van foodfotografie voor jou kan betekenen?
neem contact op voor meer informatie of vraag gelijk een offerte aan!
ik wil een offerte

Foodfotografie voor jouw merk, supermarkt, delicatessenwinkel, voedingsplatform of blog

Heb je als merk, supermarkt, delicatessenwinkel, voedingsplatform of blogger content nodig voor websites, social media of print? Hiervoor kun je bij DeedyLicious terecht. Voor diverse ondernemers en supermarktketens heb ik reeds foodfotografie mogen verzorgen.

Daarnaast kan ik je helpen met receptontwikkeling. Neem gerust contact op of kijk hier. Ik werk samen met een ijzersterk team om jouw onderneming te ondersteunen bij het ontwikkelen van creatieve content waar jouw volgers direct mee aan de slag willen gaan.

Foodfotografie samenwerkingen

In de afgelopen jaren heb ik met veel bedrijven mogen samenwerken, waaronder Foodelicious, Lidl, Nutrition works, Smaeck en Xenos. Ik verzorgde de fotofotografie voor deze bedrijven, soms in combinatie met receptontwikkeling of productfotografie.


Ik ben supertrots dat ik de vaste foodfotograaf ben van Francesca Kookt. Tijdens onze kookdagen tovert Francesca tot wel zo’n 10 recepten uit haar keuken, die ik gelijk op de foto zet. Ik werk met verschillende achtergronden, verzorg de styling en zorg dat de beelden dezelfde week bewerkt voor haar klaarstaan om te gebruiken.

In samenwerking met Francesca heb ik o.a. voor BK Cookware, Big Green Egg, Jumbo, Kitchenaid, Optimel, Plus, Santa Maria en vele andere bedrijven, foodfotografie mogen verzorgen.


Bekijk hieronder een selectie uit mijn portfolio

Zoek je een horeca fotograaf?

Kijk dan eens op deze pagina.
Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close