Miss Deedy

Soulful Housemusic

Als je mij al wat langer op social media volgt, dan weet je dat ik een grote liefde heb voor Soulful Housemusic en al jaren draai als DJ onder de naam Miss Deedy. Wil je de geschiedenis induiken en lezen hoe dit alles is ontstaan? Kijk dan hier.

Miss Deedy bij DeedyLicious

Live stream

Sinds het Coronavirus in de wereld is, zat iedereen noodgedwongen thuis. Na een paar weken thuiszitten was iedereen het gevoel van dag kwijt.
Met die reden ben ik begonnen om op vrijdagavond een dj set live vanuit mijn woonkamer te streamen, om zo het weekend in te luiden en het weekendgevoel weer terug in jullie huizen te krijgen. Heel raar om dit te doen met een lege woonkamer voor je neus. Maar ik ben heel blij dat ik jullie weekenden weer kan inluiden en je de werkwerk hiermee écht even kunt afsluiten.

Je kunt mij volgen op Twitch > Miss Deedy.

Hou de Facebookpagina in de gaten voor de events die ik aanmaak, zo blijf je altijd op de hoogte wanneer ik weer live ga. Volg mij ook zeker even op Instagram!

Terugluisteren?

Ik heb een Mixcloud account en daar heb ik een van de mixen voor je klaar gezet.

Defected Croatia 2019

In augustus 2019 kreeg ik de kans om een set draaien op het festival van Defected Croatia. En laat Defected nu een van de labels zijn die altijd al in mijn (digitale) platentas heeft gezeten. In een van mijn eerste aankopen van vinylplaten, zaten al platen van dit label. Ik kan met recht zeggen dat ik fan ben van de tracks die onder dit label (en zusterlabels) worden uitgebracht.

Ik was dan ook in de gloria toen ik kaarten had bemachtigd om hun festival in Kroatië te gaan. Toen de mogelijkheid zich voordeed om een mix in te sturen en kans te maken om hier zélf ook een set te spelen, bedacht ik mij geen tweede keer.

Van de meer dan 300 inzendingen was ik één van de 30 die tijdens dit 6-daagse festival een set mocht laten horen. HOW COOL! Je begrijpt dat dit een echt bucketlist punt was die ik mocht gaan afstrepen.

Defected Croatia 2019 timetable

De geschiedenis van Miss Deedy

Als sinds 2004 draai ik als DJ onder naam Miss Deedy. Ik kreeg een vaste plek in het -in Zoetermeer wel bekende- Grandcafé Vrienden en draaide daar ‘van Hazes tot House’. Maar mijn liefde voor housemuziek werd sterker en sterker. En het viel op bij organisatoren, waardoor ik, na een paar jaar mijn ziel en zaligheid in de muziek te hebben gestort, op steeds meer plekken gevraagd om een houseset te draaien.

Vanaf dat moment draaide ik elk weekend in diverse clubs en strandclubs in het land, met (toen nog) CD’s én vinyl. Van het uiterste zuiden tot het hoge noorden in Nederland: Jarenlang heb ik de dansvloer vermaakt en menig strandfeest gevuld door mijn zomers sets. Lieve vrienden reden mij door het hele land heen en ik werd overal gevolgd een fijne club die Miss Deedy graag zagen optreden. Ik heb gedraaid met grote namen in de DJ industrie en ben supertrots op waar ik allemaal heb gestaan.

DeedyLicious Party

Ik kreeg van Grandcafé Vrienden in de tussentijd een vrijbrief om hier een terugkerend feest te organiseren. In die tijd werden bijna overal alleen maar de ‘grote’ namen geboekt en kwam je er als beginnend DJ lastig tussen. Ik koos daarom om lokaal talent een kans te geven om te laten horen wat ze konden. Een doorslaand succes, want elke editie was bomvol en waren de leukste feesten in Zoetermeer en omstreken in die tijd.

Wegens gezondheidsredenen kon ik het een paar jaar niet doen, maar uiteindelijk kreeg de liefde voor de muziek weer vat op mij. Ik kwam in contact met muzikale vriend Derrick McKenzie, die bij mij het vuur weer heeft aangewakkerd. Sindsdien durf ik er weer te staan en van mezelf te laten horen. En belangrijker nog: te genieten van de muziek!

Miss Deedy en Derrick Mckenzie
Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close