Workshop foodfotografie zakelijk

Heb je een horecaonderneming en wil je jouw gerechten beter leren fotograferen?
Ben je werkzaam in een foodbranche en op zoek naar een groepsactiviteit? Boek dan een groepsworkshop foodfotografie!

Tijdens de workshop Foodfotografie zakelijk leer je in groepsverband gerechten te fotograferen. We gebruiken een spiegelreflexcamera* en stappen van de automatische piloot af. Aan de hand van een presentatie laat ik je zien hoe een gerecht het beste tot zijn recht kunt laten komen.

Uiteraard gaan we na het theoretische deel gelijk aan de slag en brengen we met verschillende gerechten de geleerde stof in praktijk. Elke deelnemer gebruik zijn of haar eigen camera en gaat aan de slag met styling en props. Tijdens de workshop is er voldoende ruimte om vragen te stellen.

ik wil een offerte

Wil je liever een privé workshop foodfotografie? Klik dan naar deze pagina en ontdek wat de mogelijkheden zijn om 1-op-1 foodfotografie te leren.

Samenwerking Canon & Kamera Express

Ik ben super trots dat ik een paar jaar achter elkaar de groepsworkshop Foodfotografie heb mogen organiseren voor Kamera Express in samenwerking met Canon en het RTL4 programma Het perfecte plaatje. Tijdens de 3 uur durende workshop leerde ik enthousiaste fotografen de kneepjes van foodfotografie.

Ik ben enthousiast geworden; ik had nooit gedacht dat het fotograferen van eten zó leuk zou zijn!

DEELNEMER WORKSHOP ‘HET PERFECTE PLAATJE’ I.S.M. KAMERA EXPRESS & CANON
Pinkies; blondies met frambozen en witte chocolade | www.deedylicious.nl

Workshop foodfotografie zakelijk

Heb je interesse in een groepsworkshop foodfotografie? De workshop laat jouw deelnemers beter fotograferen met een camera of smartphone.

Tijdens de workshops krijgen jullie stylingtips en geef ik tips en tricks over compositie, kleurgebruik en het gebruiken van ondergronden en props.

Na de presentatie met de basis gaan we direct aan de slag met de geleerde stof. In 3 uur ga je langs diverse sets en help ik je de om out of de box te denken. Je krijgt direct handvaten waardoor jouw foodfotografie nog spannender en persoonlijker wordt.

Prijs op aanvraag

ik wil een offerte

Deze workshop kan worden gegeven vanaf 4 personen** op een locatie naar keuze of tegen meerprijs op een door mij verzorgde locatie. Vraag naar de mogelijkheden.

Wil je liever een workshop smartphone fotografie? Dit behoort ook tot de mogelijkheden. Let wel op; de kwaliteit van het geschoten beeldmateriaal is niet te vergelijken met die van een spiegelreflexcamera. Tijdens de workshop voor smartphone heb ik nuttige tips voor styling, compositie, en beeldbewerking op de telefoon. Er komt geen computer aan te pas. Ook deel ik mijn favoriete tools voor het delen van beeld op social media. Geef in de aanvraag aan dat je deze workshop graag met de smartphone wilt afnemen.

Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close