Workshop foodfotografie zakelijk

Heb je een horecaonderneming en wil je jouw gerechten beter leren fotograferen?
Ben je werkzaam in een foodbranche en op zoek naar een groepsactiviteit?

Tijdens de workshop Foodfotografie zakelijk leer je in groepsverband beter gerechten te fotograferen. We gebruiken een spiegelreflexcamera* en stappen af van de automatische piloot. Aan de hand van een presentatie laat ik zien hoe je een gerecht het beste tot zijn recht kunt laten komen.

Uiteraard gaan we na het theoretische deel gelijk aan de slag en brengen we met verschillende gerechten de geleerde stof in praktijk. Elke deelnemer gebruik zijn/haar eigen camera en gaat aan de slag met styling en props. Tijdens de workshop is er voldoende ruimte om vragen te stellen.

ik wil een offerte

Samenwerking Canon & Kamera Express

Supertrots ben ik dat ik een paar jaar de workshops Foodfotografie heb mogen organiseren voor Kamera Express i.s.m. Canon en het RTL4 programma Het perfecte plaatje. Tijdens de 3 uur durende workshop leerde ik enthousiaste fotografen de kneepjes van foodfotografie.

Ik ben enthousiast geworden; ik had nooit gedacht dat het fotograferen van eten zó leuk zou zijn!

DEELNEMER WORKSHOP ‘HET PERFECTE PLAATJE’ I.S.M. KAMERA EXPRESS & CANON
Pinkies; blondies met frambozen en witte chocolade | www.deedylicious.nl

Workshop foodfotografie zakelijk

Heb je interesse in de groepsworkshop foodfotografie? De workshop laat de deelnemers beter fotograferen met een camera of smartphone.

Tijdens de workshops krijgen de deelnemers stylingtips en geef ik prijs hoe je aan toffe ondergronden en props komt.

Na de presentatie met basics gaan we direct aan de slag met de geleerde stof. In 3 uur rouleren we tussen diverse settings en help ik de deelnemers om out of de box te denken en geef direct handvaten waardoor hun foodfotografie nog spannender en persoonlijker wordt.

Prijs op aanvraag

ik wil een offerte

Deze workshop kan worden gegeven vanaf 4 personen* op een locatie naar keuze of tegen meerprijs op een door mij verzorgde locatie. Vraag naar de mogelijkheden.

*In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus kan er op dit moment niet in groepjes worden gewerkt en is deze workshop nu niet te boeken.

* Wil je liever een workshop voor smartphone? Dit behoort ook tot de mogelijkheden. Let wel op; de kwaliteit van het geschoten beeldmateriaal is niet te vergelijken met die van een spiegelreflexcamera. Tijdens de workshop voor smartphone heb ik nuttige tips voor styling, compositie, en beeldbewerking op de telefoon. Er komt geen computer aan te pas. Ook deel ik mijn favoriete tools voor het delen van beeld op social media. Geef in de aanvraag aan dat je deze workshop graag met de smartphone wilt afnemen.

Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close