Eetkalender 2017, de lekkerste kalender van Nederland!

2.1K

Vorig jaar heb je hem vast wel voorbij zien komen; de Eetkalender van Francesca Kookt. Met veel plezier hebben Francesca en ik deze (geheel in eigen beheer) uitgegeven. Wat was het tof om dit samen te mogen maken en het enthousiasme van jullie te horen over wat wij hadden bedacht en gemaakt. Het kón dan ook niet anders dan dat er dit jaar een vervolg op zou komen en hierbij presenteer ik jullie dan ook de Eetkalender 2017!

Eetkalender 2017, de lekkerste kalender van Nederland! | www.deedylicious.nlEetkalender 2017

De afgelopen maanden hebben we er keihard aan gewerkt en eindelijk is het zover; vanaf deze week ligt de Eetkalender 2017 in de (online) boekhandel! Met deze kalender heb je een handige weekplanner waar je voldoende schrijfruimte hebt voor alle afspraken van het gezin en op iedere weekdag vind je een nieuw recept. Dit houdt in dat je verzekerd bent van 200+ recepten voor het hele jaar. Dat bespaart je een hoop nadenken over wat er moet worden gegeten!

Eetkalender 2017, de lekkerste kalender van Nederland! | www.deedylicious.nlKliekjesdag

Op de vrijdag hebben we een nieuw item geïntroduceerd; kliekjesdag. Op deze dag geeft Francesca je tips en mini-receptjes wat je met eventueel overgebleven kliekjes kunt doen. Dit scheelt natuurlijk in je portemonnee, maar op deze manier wilden wij ook de voedselverspilling tegengaan.

Eetkalender 2017, de lekkerste kalender van Nederland! | www.deedylicious.nlEetkalender 2017, de lekkerste kalender van Nederland! | www.deedylicious.nlTips en tricks

Uiteraard vind je weer met regelmaat tips terug bij de recepten, waarmee Francesca je op weg helpt om de beste ingrediënten te gebruiken of je eens kennis te laten maken met bijzondere producten. En voordat een nieuwe maand begint heeft ze precies voor je op een rijtje gezet welke groente, fruit en wilde vis er die maand in het seizoen is. Ben jij meteen helemaal op de hoogte 😉

Eetkalender 2017, de lekkerste kalender van Nederland! | www.deedylicious.nlKookboek 2.0

Het handige is, dat we dit jaar een complete index van alle recepten hebben gemaakt. Op deze manier kun je lekker snel jouw favorieten recepten terugvinden. Uiteraard hebben we paginacijfers toegevoegd in de kalender, zodat je snel naar het recept kunt bladeren. Eigenlijk heb je dus een schrijfbaar kookboek in handen met meer dan 200 recepten!

Eetkalender 2017, de lekkerste kalender van Nederland! | www.deedylicious.nlVerkrijgbaar in de (online) boekhandels!

De kalender is vanaf nu verkrijgbaar in de boekhandels en online bij bijvoorbeeld bol.com. Hij kost €19,99 en naast dat dit een leuk cadeau voor jezelf is, is dit ook een geweldig cadeau om te geven tijdens de feestdagen.

Ik ben supertrots op weer zo’n prachtig eindresultaat. We weten zeker dat je er van gaat genieten en hopen het komende jaar weer veel foto’s en berichtjes voorbij te zien komen dat je er uit hebt gekookt. Daar maak je ons altijd blij mee. Veel kookplezier!

 

 

 

KokenKoken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close