Horeca fotografie Zoetermeer

Ben je op zoek naar een fotograaf in Zoetermeer die jouw gerechten en drankjes mooi op de foto zet én jouw Zoetermeerse horecagelegenheid perfect kan weergeven in beeld? Boek dan nu een reportage horeca fotografie Zoetermeer.

Laat het beste van jouw restaurant, koffiebar of lunchroom zien door middel van uitnodigingen beelden. Tijdens een horeca reportage beweeg ik mij door het restaurant om, naast de gerechten en drankjes, ook de ambiance vast te leggen en de kleine details te onthullen die jouw bedrijf zo bijzonder maken.

Na het boeken van jouw horecashoot in Zoetermeer, ontvang je van mij een handig document met daarin tips en trick voorafgaande aan de fotoshoot. We bespreken waar je de beelden voor wilt gebruiken en hoe je deze beelden graag bewerkt wilt hebben.

Horeca fotografie
small

  • Shoot 2 uur
  • inclusief max. 20 HR bestanden

€ 375

ik wil boeken

Horeca fotografie medium

  • Shoot 4 uur
  • inclusief max. 40 HR bestanden

€ 695

ik wil boeken

Liever een langdurige samenwerking? 

Misschien vind je één fotoshoot niet voldoende en wil je het liefst elk kwartaal of elke maand nieuwe beelden ontvangen. Dit is super handig wanneer je bijvoorbeeld een maandmenu hebt en hier regelmatig nieuwe foto’s van wilt ontvangen. Of wanneer je graag je social media kanaal laat meegaan met de seizoenen. Op deze manier heb je met regelmaat nieuwe beelden ter beschikking en kunnen we inspelen op bijzondere evenementen of feestdagen van jouw onderneming. De reiskosten zijn voor mijn rekening.

Wil je het hele jaar rond dezelfde stijl fotografie kunnen communiceren die je kunt gebruiken voor social media, website en print? Nodig mij uit voor een kop koffie om (eventueel telefonisch) door te spreken wat ik voor je kan betekenen.

Canon 5D Mark IV camera

Professioneel vastgelegd

Wanneer je DeedyLicious inhuurt voor horeca fotografie voor jouw horecaonderneming, weet je dat het goed komt. Ik kom met professionele apparatuur langs om tijdens deze shoot op hoge kwaliteit beelden te kunnen vastleggen.

De beelden die hieruit voortkomen, krijg je in hoge kwaliteit aangeleverd en zijn perfect te gebruiken voor zowel social media en website, als drukwerk.

Sfeer vangen tijdens horeca fotografie

Ik hou ervan om sfeer te vangen. Dus naast jouw gerechten en drankjes vast te leggen, pak ik graag ook sfeer -en actieshots mee. Denk hierbij aan mensen die aan het werk zijn en mooie doorkijkjes of sfeerhoekjes van jouw horeca onderneming.

Deze beelden zijn perfect te gebruiken op social media om jouw volgers en potentiële nieuwe volgers een goede impressie te geven van jouw geweldige horecazaak. Heb je wensen over datgene wat ik mag gaan vastleggen? Of wil je de beelden op een specifieke manier laten editen? Geef jouw wensen aan in ons gesprek voorafgaand aan de fotoshoot.

Ik wil graag meer weten!

Neem contact met mij op

Bekijk hieronder een selectie uit mijn portfolio

KLIK OP EEN FOTO VOOR EEN GROTERE WEERGAVE

Prijzen horeca fotografie Zoetermeer zijn geldig t/m 31 december 2023. Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW. Er worden geen reiskosten in rekening gebracht. De genoemde prijzen op deze pagina zijn voor de fotoshoot op 1 locatie, inclusief bewerking en gebruiksrechten van de afgeleverde beelden. Toch liever extra beelden afnemen van de gedane fotoshoot? Dat kan uiteraard tegen een meerprijs van €15 per foto.

Volg mij op Instagram om op de hoogte te blijven.

Op zoek naar een foodfotograaf?

Kijk dan eens op de pagina foodfotografie.

Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close