Horeca fotografie Zoetermeer

Op zoek naar een fotograaf gevestigd in Zoetermeer die perfect gerechten en drankjes mooi op de foto zet én jouw Zoetermeerse horecagelegenheid kan laten shinen in sfeervolle foto’s? Neem dan nu contact op en bespreek een reportage horeca fotografie Zoetermeer.

Neem contact met mij op
Serie foto's gemaakt tijdens een horecashoot. Je ziet een barman een rode cocktail klaarmaken en het eindresultaat presenteren.

Ontdek de unieke charme van jouw restaurant of koffiebar in Zoetermeer met prachtige uitnodigende foto’s. Tijdens een uitgebreide horeca reportage verken ik alle hoeken van jouw etablissement, van overheerlijke gerechten tot de sfeervolle ambiance en de subtiele details die jouw bedrijf zo uniek maken. Mijn focus ligt niet alleen op het vastleggen van jouw culinaire meesterwerken, maar ook op het vangen van de algehele sfeer en de verfijnde nuances die jullie onderscheiden van de rest.

Of je nu op zoek bent naar manieren om nieuwe gasten aan te trekken, je aanwezigheid op sociale media wilt versterken of het bedrijfsimago wilt verbeteren, wij werken samen om ervoor te zorgen dat de foto’s perfect aansluiten bij jouw doelen. Voorafgaand aan de reportage plannen we een overleg om te bespreken hoe je de beelden specifiek wilt benutten. Na het boeken van jouw horecashoot in Zoetermeer, ontvang je van mij een handig document met daarin tips en trick voorafgaande aan de fotoshoot. We bespreken waar je de beelden voor wilt gebruiken en hoe je deze beelden graag bewerkt wilt hebben.

Laat het beste van jouw restaurant, koffiebar of lunchroom zien door middel van uitnodigingen beelden. Tijdens een horeca reportage beweeg ik mij door het restaurant om, naast de gerechten en drankjes, ook de ambiance vast te leggen en de kleine details te onthullen die jouw bedrijf zo bijzonder maken.

Bij DeedyLicious kun je terecht jouw horeca fotografie in en rondom Zoetermeer. Ik werk met 2 gemakkelijke pakketten die diverse soorten ondernemers kunnen helpen.

Horeca fotografie Small

€375

  • Intake gesprek
  • Documentatie met tips voor de shoot
  • Fotoshoot 2 uur
  • Online beeldbank om te selecteren
  • Inclusief max. 20 HR bestanden
Small pakket

Horeca fotografie Medium

€695

  • Intake gesprek
  • Documentatie met tips voor de shoot
  • Fotoshoot 4 uur
  • Online beeldbank om te selecteren
  • Inclusief max. 40 HR bestanden
medium pakket

Liever een langdurige samenwerking? 

Misschien vind je één fotoshoot niet voldoende en wil je het liefst elk kwartaal of elke maand nieuwe beelden ontvangen. Dit is super handig wanneer je bijvoorbeeld een maandmenu hebt en hier regelmatig nieuwe foto’s van wilt ontvangen. Of wanneer je graag je social media kanaal laat meegaan met de seizoenen. Op deze manier heb je met regelmaat nieuwe beelden ter beschikking en kunnen we inspelen op bijzondere evenementen of feestdagen van jouw onderneming. De reiskosten zijn voor mijn rekening.

Wil je het hele jaar rond dezelfde stijl fotografie kunnen communiceren die je kunt gebruiken voor social media, website en print? Nodig mij uit voor een kop koffie om (eventueel telefonisch) door te spreken wat ik voor je kan betekenen.

Canon 5D Mark IV camera

Professioneel vastgelegd

Wanneer je DeedyLicious inschakelt voor horecafotografie voor jouw Zoetermeerse horecaonderneming, kun je op topkwaliteit rekenen. Ik werk met professionele apparatuur om tijdens de fotoshoot hoogwaardige beelden vast te leggen.

Je ontvangt de foto’s in hoge kwaliteit geleverd. Deze zijn dan ook ideaal voor gebruik op sociale media, je website en drukwerk.

Sfeer vangen


Ik hou van de sfeer vastleggen. Naast het fotograferen van jouw gerechten en drankjes, vind ik het heerlijk om ook de ambiance vast te leggen – inclusief actiemomenten. Denk hierbij aan mensen die aan het werk zijn, prachtige doorkijkjes en sfeervolle hoekjes van jouw horecaonderneming.

Deze foto’s lenen zich uitstekend voor gebruik op sociale media, waar ze jouw volgers en potentiële nieuwe gasten een indruk geven van jouw fantastische horecazaak. Heb je specifieke wensen over wat ik moet vastleggen? Of wil je de foto’s op een bepaalde manier laten bewerken? Laat het me weten tijdens ons gesprek voorafgaand aan de fotoshoot.

Ik wil graag meer weten!

Neem contact met mij op

Bekijk hieronder een selectie uit mijn portfolio

KLIK OP EEN FOTO VOOR EEN GROTERE WEERGAVE

Prijzen horeca fotografie Zoetermeer zijn geldig t/m 31 december 2024. Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW. Er worden geen reiskosten in rekening gebracht. De genoemde prijzen op deze pagina zijn voor de fotoshoot op 1 locatie, inclusief bewerking en gebruiksrechten van de afgeleverde beelden. Toch liever extra beelden afnemen van de gedane fotoshoot? Dat kan uiteraard tegen een meerprijs van €15 per foto.

Volg mij op Instagram om op de hoogte te blijven.

Op zoek naar een foodfotograaf?

Kijk dan eens op de pagina foodfotografie.

Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close