Pins Collective: een kekke button die gifjes afspeelt

1.8K

Al meer dan een jaar geleden was het dat ik mij te pletter verveelde en dat is een gevaarlijke situatie. Je weet het wel; dan ga je meestal online shoppen. Ik heb de afwijking om dan niet, zoals veel vrouwen, de site van Zalando leeg te kopen, maar om naar Kickstarter te browsen. Ik ben nogal een gadgetfreak die verzot is op haar telefoon en creatief is aangelegd. Toen ik deze button van Pins Collective tegenkwam, was ik dan ook direct verkocht!

Update: Deze pin is helaas niet meer te koop.

Pins Collective | www.deedylicious.nl
Pins Collective | www.deedylicious.nl

Pins Collective

Deze minimalistische button is niet zomaar een button. Deze button bevat een schermpje waarop je jouw favoriete gifjes kunt laten afspelen. Ok, nu vind ik gifjes al heel leuk (tof dat Instagram deze heeft toegevoegd in de stories), maar hoe fuckin’ vet is het dat je deze gewoon met je mee kunt dragen! Ik aarzelde dan ook niet lang en bestelde er een. Ik moest er alleen nog wel ‘even’ geduld voor hebben, aangezien dat ding nog niet eens was ontwikkeld. Het was dus een ‘investering.’
Het heeft langer dan een jaar geduurd (ok, ok, bijna twee jaar) voordat de ontwikkelaars met het geld dat ze via de crowdfunding hadden opgehaald, een exemplaar konden uitleveren. Maar hij is er eindelijk en wil deze natuurlijk even aan jullie laten zien!

Pins Collective | www.deedylicious.nlThere’s an app for that

De button komt in een mooi doosje met een Micro USB kabeltje waaraan je hem kunt opladen. De pin gaat 5,5 tot 72 uur mee (dit hangt af van hoe fel je hem zet en hoe zwaar de animatie is) en hij is binnen een uur weer opgeladen. Er zit achterop een speldje waarmee je deze op je kleding kunt bevestigen. Dus snel aan de start en de blits maken! Check hieronder maar eens hoe makkelijk je hem kunt gebruiken. Ik kon het niet laten om er meteen een gif van mijn favoriete band Jamiroquai op te zetten 😉

Gebruikservaring

Omdat de pin nog nieuw is leek het mij handig eens uit te schrijven wat ik er van vind, nadat ik hem een paar maanden heb gebruikt.

Voordelen:

  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk te bedienen via de app
  • Snel opgeladen
  • Je hebt direct aanspraak als je hem in het openbaar draagt
  • Geen moeilijk bevestigingsmethode, de speld blijft goed zitten
  • Scherm heeft 3 intensiteit standen

Nadelen:

  • Te grote (of lange) gifjes worden traag, hou dus rekening met 300 x 300 px / max. 300 kb / max. 35 frames
  • Schermpje geef voor overdag te weinig licht
  • Intensiteit van de kleuren komen niet overeen met de gifjes in de app

Ik hoop dat de ontwikkelaars uiteindelijk een versie 2.0 ontwikkelen waarbij het schermpje nét even wat meer realistische kleur, aangezien het bij deze versie behoorlijk vlak is. En als ze er dan meteen voor zorgen dat de lichtintensiteit wat sterker wordt, dan hebben ze echt een topproduct in handen! Maar voor nu vind ik het een supertoffe gadget. Telkens als ik hem heb opgespeld krijg ik er enorm leuke reacties op 😀

KokenKoken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close