Eat Performance, gezond en tóch lekker snacken!

1.5K

Afgelopen herfst kreeg ik een box muesli van Eat Performance in handen. Een merk dat ik helemaal niet kende en muesli was eerlijk gezegd ook niet echt iets wat ik heel veel gebruikte. Cruesli daarentegen – jawel de gesuikerde, krokante variant hiervan – vind ik om te smullen en staat met regelmaat op mijn ontbijtmenu. Natuurlijk helemaal niet zo gezond als ik wil denken, maar toch ‘doe’ ik het hier goed op in de ochtend.
Na het eten van een bak cruesli met kwark of yoghurt, kan ik tot half 1 zonder knorrende maag achter mijn computer blijven zitten. Met een bruine boterham begin ik om half 11 al te zoeken naar snaaisel in de lades van mijn bureau. Voor mij dus een goed teken, dat ik met cruesli wat gezelliger ben in de ochtend 😉

Eat Performance, gezond en tóch lekker! | www.deedylicious.nlMaar goed…muesli at ik dus nog niet eerder en aangezien ik die box in huis had probeerde ik het uit. Net als met cruesli heb ik het geprobeerd met yoghurt en kwark, maar ik werd er nog niet echt vrolijk van. Ik vond het best wel heftig; er zit namelijk heel veel gedroogd fruit, een aanzienlijke hoeveelheid noten (die waren overigens heel lekker!), verschillende soorten zaden en grove kokossnippers in zo’n box. Ik kreeg er niet het volle gevoel van dat ik met de cruesli wel krijg en vond de hoeveelheid fruit iets teveel van het goede. Ik bedacht ik me dat ik nog een restant cruesli in de kast had staan en the best of both worlds had, als ik deze twee met elkaar vermengde. Een schot in de roos: Zo heb ik een voedzame én lekkere start van de dag!

Eat Performance

Toen ik dit merk had ontdekt, ben ik eens op onderzoek gegaan naar het verhaal achter Eat Performance, want ik kende dit niet. Na wat termen in Google te hebben ingevuld kwam ik er al snel achter dat dit een Berlijns bedrijf is die Paleo producten verkoopt. Nu had je vast al een vermoeden, maar in een Paleo dieet had ik me echt nog nooit eerder verdiept. Ik ben mij heel bewust van voeding vanwege mijn allergie voor smaakversterkers, maar Paleo was iets dat ik nog nooit (bewust) had gegeten en het is dan ook puur toeval dat er een box uit hun assortiment thuis in de voorraadkast staat.

Nadat ik een foto had gemaakt van mijn geliefde box muesli – die ik mengde met mijn dagelijkse cruesli –  en deze op Instagram had gepost, kreeg ik heel lief een doos van Eat Performace opgestuurd met nog meer lekkers. Ik neem je even mee door de box en vertel je wat ik er van vond.

Eat Performance, gezond en tóch lekker snacken! | www.deedylicious.nlMuesli

Deze box zit vól met lekkere noten, zaden en gedroogd fruit. Zoals hierboven al verklapt; een heerlijke smaakmaker door je yoghurt. Degen die je hier afgebeeld ziet is de Wintermüsli.

Eat Performance, gezond en tóch lekker snacken! | www.deedylicious.nlVanille Dream cookie

Een lekkere snack voor bij de thee of koffie; eerlijk krokant koekje, dat gevuld is met dadels, maple siroop en frambozen. En éxtra lekker als je deze even verwarmd in je broodrooster of oven 😉

Eat Performance, gezond en tóch lekker snacken! | www.deedylicious.nlPowerbars

Deze fruitbommetjes zijn een goede snack als je wat energie op wilt doen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik ze niet allemaal even lekker vind. De Cherry was een beetje muf, maar de Apricot was dan wel weer erg lekker. Het heeft een beetje gummy-achtige structuur. Ik had verwacht dat er meer crunch in zou zitten, maar dat is dus niet zo.

Eat Performance, gezond en tóch lekker snacken! | www.deedylicious.nlSuperfood mix

Deze notenmix is echt super lekker. Er zit naast een bak noten, ook gedroogd fruit in. De appel lijkt er krokant uit te zien, maar is dat niet. Het is het beste te vergelijken met eetbaar papier, maar dan wel een heel fruitige. Erg lekker. De gedroogde mango die er in zat was taai, maar na het beter kauwwerk bleek dit een bijzondere smaakmaker.

Het mooie is dat de producten van Eat Performance vrij zijn van granen, gluten, melk, lactose, suiker en conserveringsmiddelen zijn. Mocht je dus een overgevoelig tiepje ergens voor zijn, is dit misschien wel een lekker merk voor je. Kijk eens rond op de site, wie weet zit er iets voor je tussen. Ze leveren ook naar Nederland, verzendkosten daarvoor zijn wel € 9,90. Maar dat is een goede reden om gewoon een voorraad in te slaan 😉 Boven de € 60,00 worden deze namelijk niet doorberekend. Misschien met een vriendin samen een box bestellen: Scheelt toch weer in de portemonnee.

Ik ben benieuwd of jullie al veel Paleo eten? Ik doe het nu eigenlijk onbewust doordat ik deze snacks lekker vind, maar ik ben wel benieuwd wat het voor jou heeft gebracht.

KokenKoken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
DeedyLicious © Copyright 2021. All rights reserved.
Close